Páči sa mi jeden chalan, ale nikdy sa mu neodvážim napísať na fb. Keď som tam napísala caw tak som to zmazala a odhlásila som sa. ako sa mám odvážiť napísať mu.
Nevieš odkiaľ je , alebo je 1000 KM od teba ? Keď nie tak
mohla by si skúsiť napríklad oné ... osobný kontakt.
Dopiči s tým vašim FB , viete sa vôbec vysrať bez neho ?
tak isto mu nepíš caw,znie to odmerane... najlepšie by bolo keby si sa mu normálne prihovorila,lebo vzťah cez internet nie je to isté ako v realite ale ak nie je iná možnosť napíš mu že niečo potrebuješ alebo také niečo
napiš mu určite Ahoj uvidíš čo napíše a potom skus že nerušim a normálne si s nim pokecaj netlač sa mu ani do riti ani nič proste normálne a ked uvidíš že on tiež píše v pohode skus nejak naviesť na tému aby ste išli von tak viac poriešite podľa mňa
Ako sa daju mazat spravy na FB? ... aj tak, pisat na FB niekomu kto sa ti paci v ramci "balenia" je podla mna trapne... ked mu to nevies povedat do oci tak kasli na to.
No a mame tu typický príklad ženského správania voči chlapom Páči sa mi ale ja nič ja muzikant. Kuci však to na neho rovno vysoľ: Ahoj už dávno som ti chcela napísať pretože sa mi velmi páčiš a.... a ideš. Určite lepčie ako nespraviť nič. Ani nevieš že on može byť väčšá posera ako ty možno sa mu aj páčiš ale bojí sa ti to povedať
@11 Má pravdu.
Prípadne ja som to vždy robievala tak, že som rýchlo napísala "Ahoj. " a rýchlo to všetko dala preč. Aby som nevidela, že som mu napísala, prípadne som na takých 10-15 minút odišla od kompu/šmajzla niekam mobil a počkala. Potom som sa prišla pozrieť a boli len dve varianty: buď odpísal, nebol online alebo nič. Nič hrozné sa ti stať nemôže. A neboj, boli to aj takí, ktorých som dennodenne stretávala, buď na chodbe v škole, alebo aj vonku.
aj ja by som už konečne rada mala niekoho, kto sa mi páčiť bude a budem z neho paf a stále nad ním premýšľať a nemať žiadnu inú tému na rozhovor a hanbiť sa pred ním a nevedieť, či sa mu ozvať, či čakať až na jeho správu... a proste vááááá!
:happy:
@elemia ňéééé, kukaj, ako to dopadlo u mňa! polku noci na seba čumíme na skype namiesto toho, aby som dopísala esej o tom glúpom Bourdieu a potom Bakardijevu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mohla by si skúsiť napríklad oné ... osobný kontakt.
Dopiči s tým vašim FB , viete sa vôbec vysrať bez neho ?
Prípadne ja som to vždy robievala tak, že som rýchlo napísala "Ahoj. " a rýchlo to všetko dala preč. Aby som nevidela, že som mu napísala, prípadne som na takých 10-15 minút odišla od kompu/šmajzla niekam mobil a počkala. Potom som sa prišla pozrieť a boli len dve varianty: buď odpísal, nebol online alebo nič. Nič hrozné sa ti stať nemôže. A neboj, boli to aj takí, ktorých som dennodenne stretávala, buď na chodbe v škole, alebo aj vonku.
:happy: