Niekto z MUNI? - obor Podniková ekonomika a management?/alebo proste niektorý obor z ESF?
Serus, najde sa niekto, kto by mi trosku priblizil prijimacky(docitala som sa ze sa prijima na zaklade TSPčka) + studium na tejto fakulte na Masarykovej?...vopred díííík
Bud sa robia NSZ, v ktorych ked budes lepsia ako 90 percent ludi beru ta na MUNI bez prijimacich skusok co su v pripade tejto univerzity "testy studijnych predpoklad"
Na internete si najdes vela veci o tom plus ukazkove testy
@marieajana to je to blbé...ja som čítala ,že na MUNI sa hlásilo naposledy viac ludi ako na Karlovku.... ozaj neviete kolko ludi tak vezmu na jednu fakultu?
No na MUNI ide neksutocny pocet ludi, je to uuuuplne nenormaaaaalne.
A pocty o prijati mas na stranke skoly na jednotlive obory tak ich scitaj vsetky a mas na fakultu , ale tak niekedy beru menej, inokedy viac aj ked t am je napisane cislo "50"
Inac ak sa chces dozvediet nieco konkretne, skus jasne formulovat otazku. Osobne by som odporucal zacat sa uz teraz aktivne venovat TSP-ckam. Okrem toho, ze tusim vsetky testy by mali byt dostupne na nete, existuju v Cechach aj celkom dobre fora venujuce sa problematike TSP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na internete si najdes vela veci o tom plus ukazkove testy
Ak sa chces dostat,. je nacase zacat makat.
No na MUNI ide neksutocny pocet ludi, je to uuuuplne nenormaaaaalne.
A pocty o prijati mas na stranke skoly na jednotlive obory tak ich scitaj vsetky a mas na fakultu , ale tak niekedy beru menej, inokedy viac aj ked t am je napisane cislo "50"