ja nie len nocnu oblohu ja aj cez den. mraky, katuska chce letiet len tak vyskocit z okna a vyletiet na mraky lahnut na ne a divat sa kedze viem ze to nie ej mozne tak by som chcela lietat lietadlom vycvik stoji 1,5 mil sk cize ma to uz preslo, ostavam pri divani
jj je to fakt krasne..a vzdy pritom rozmyslam aky obrovsky je vesmir a kolko hviezd tam je...raz na dovolenke sme videli naadhenru hviezdnatu oblohu..tusim ze aj mliecne drahu bolo vidiet
mliecnu drahu vidiet skoro vzdy. a ja som rad ked je nov a neni mesiac v tedy najviac vidiet , ked je spln tak skoro nic.....a na vychode stte si vsimli taku velku svetlu "hviezdu"? to je planeta
ja milujem noc..noc je krasna...neviem preco sa hovori ze dakto je skaredy ako noc...noc je krasna..hviezdicky a mesiacik..vzdy ked som bola mala som si myslela ze mesiac ide somnou s autom...to tak vypadalo..ja milujem hviezdicky a mesiac a hlavne spln
hej aj sny..a hlavne tie napady co mam..ale do rana ich zabudnem..aj vy mate take ze..vecer idete spat a rozmyslate...a cakate kym rodicia zaspia alebo v celom byte nech je tma?
ja tiež milujem hviezdy napr. keď sedíte pri ohni a dívate sa na oblohu od nás vidno krásne hviezdy.. samozrejme keď nie je zamračené a ako spomenula karla28- tiež milujem západ a východ slnka pri mori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov