Kedysi dááávno-pradááávno som ich mala rada, ale už nie, začali ma štvať kvôli rôznym veľkým "gotičkám", čo sú z toho mimo a tiež tá ich nová pipka je hrozná. Tarja sa ešte dala.
Anette je blondina omg, ked ju nenamaluju tak vyzera ako keby prave kravu podojila s tarjou to bolo dobre..ale nejak ma uz nebavi stale dookola pocuvat tie stare albumy a nightwish ma uz bohuzial prechadza
Chudatka ludia vo Vizoviciach ci kde to ma byt ten koncert, Anette ich zabije falosnym spevom
Naj song :kinslayer,passion and the opera a a wishmaster
Kľudne ma zabite, ale nemôžem si pomôcť - mne sa viac páči Nightwish bez Tarjy. Ten jej hlas som absolútne nemohol. Áno, uznávam, spieva viac než kurva dobre, ale mne to proste do "ťažkých" gitár nepasuje. Oveľa viac by sa hodila do Opery Inak celkom vpohode kapela, aj keď podľa mňa dosť OVERRATED (zrejme aj vďaka Tarji, jej hlas je v tomto štýle unikát).
njn nightwish..na tych som vyrastal, ale s tou novou spevackou je to fakt blbe...si vypocujte nejaky koncert nazivo no tak falosne spiava ze strach...nesiel by som teraz na nich do ceska...
No tá Anett je fakt hrozná. Ja som bola na Tarji v KE a si myslím, že mám oveľa väčší zážitok, ako keby som išla na new Nightwish do Česka...
Jednoducho Tarja je Tarja a bez nej je to odveci..
ja som bola na Tarji v Ba ked uz je o tom rec..ako je pravda Anett je nova Aneet je pre kapelu a pre fanusikov niečo nove..ako nechcem si ju zastavat ani ja ju moc nemusism..ale trosku by sme jej mohli dat pokoj s ohovaraniami..je ina ma vlastny styl..musime sa zmierit NIGHTWISH uz nebude nikdy NIGHTWISH takym akym bol pred tym...
no tak ja som pocul zatial iba dva albumy Once a Dark Passion Play a oba sa mi pacia, a ak sa podari tak si ich urcite pojdem pozriet na masters of rock
hej hej je to trz cudne s nou..a v nemenovanom casaku som citala ze mila ANETTka sa kvooli NIGHTWISHU dala vytetovat dat si piercing a ze ma prirodzene blond vlasky a ze si dala kvoli nim cierne..boze chudinka..nech sa neposereeeeeeeee..
Pozor pozor, vsetci "fanusici" Tarjy sa ozvali, a pri tom sa do toho HOVNO vyznaju. Tarja nema ani ZDALEKA!!! taky hlasovy potencial ako Anette, Tarja je dobra operna spevacka, ktorej hlas sa naramne hodi do symfonickeho metalu ako Nightwish. Anettin najvyssi ton bol G5, Tarja spievala maximalne F5(co je o ton nizsie). Nehovoriac o tom ze Anette nikdy nedojde dych a so svojim hlasom dokaze lepsie pracovat.
Vy sa len pozerate na tzv. "LOOK" skupiny a tam vam viac vyhovovala Tarja mala asi lepsie namalovane oci alebo nvm.Pritom zabudate na UPLNU podstatu a to je hudobna stranka celej veci.
A mimochodom nechapem co chcu ludia (aj vy) docielit tim ze kydate na genialnu spevacku, potom to konci ako video hore, pritom Tarja sama vravela ze sa v kapele neciti dobre pre nejaky neuvedeny dovod, tak ked ju tak mate radi, tak snad budete radi ze tam uz nieje..??
A o tom falosnom spievani nazivo- Falosne URCITE nespieva, je pravda ze spieva neistejsie nazivo ale falosne a neisto je velky rozdiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Chudatka ludia vo Vizoviciach ci kde to ma byt ten koncert, Anette ich zabije falosnym spevom
Naj song :kinslayer,passion and the opera a a wishmaster
Ghost love score, Phantom of the Opera,....a kopaaaa inyyyyyyyyych....
a s Anette je uzasny song The Poet and the pendulum, the Islander a Bye bye beautiful....
Jednoducho Tarja je Tarja a bez nej je to odveci..
Vy sa len pozerate na tzv. "LOOK" skupiny a tam vam viac vyhovovala Tarja mala asi lepsie namalovane oci alebo nvm.Pritom zabudate na UPLNU podstatu a to je hudobna stranka celej veci.
A mimochodom nechapem co chcu ludia (aj vy) docielit tim ze kydate na genialnu spevacku, potom to konci ako video hore, pritom Tarja sama vravela ze sa v kapele neciti dobre pre nejaky neuvedeny dovod, tak ked ju tak mate radi, tak snad budete radi ze tam uz nieje..??
A o tom falosnom spievani nazivo- Falosne URCITE nespieva, je pravda ze spieva neistejsie nazivo ale falosne a neisto je velky rozdiel.