tarja bola všetkým v Nigtwishi..proste opernu speváčku dať to githic-metalovej skupiny bolo to najlepsie co mohli urobit, tá nová je len (dost silno) lacná napodobnenina...
Milujem NIGHTWISH...paci sa mi aj s ANETT alee..uz to nie je NIGHTWISH uz to nieje co to byvalo...uz je to niečo inee
a ked uz tak tolko tu je forum zalozenych o nightwish..treba len napisat do vyhliadavaca..hmm?taky problemik?
a ps milujem MARCA..MARCO 4EVEER
a na Tarjushi som bola v BA..bola superna...a
aj ja sa chystam na koncert do ceskaa
Dobre.Nový album je možno o niečo (o dosť) popovejší,ale je dobrý aspoň podľa mňa.A mohli by ste prestať všetci nadávať na Anette.Nie je to síe Tarja,ale spievať vie.A Nightwish nebola iba Tarja...Pozrite na Marca,jak ten spieva...proste úžasné
omg tarja ze tam zapadala? Akoze ak je len polovica veci z toho listu pravda tak tam nezapadala skoro vobec a stala sa z nej vypocitava mrcha... anette si to evidentne uziva takze zapadla ovela viac
Co sa tyka spevu porovnavat sa to neda tarja spievala operny spev a anette ani nahodou tak co tam chcete porovnavat???
Nehovoriac o tom, ze nightwish nebol, nie je a nebude len o speve, nightwish je predsa jeden celok a su stale vyborny.
Anette je malá štetka s popáckym hlasom, s emo výzorom a štetkovským prejavom Je urážkou hudby NW! Tarja 4ever, NW bez nej nie je už NW a už vôbec nie je metalom
Ale tak, dá sa to počúvať, aj keď mi tam chýba Tarja, ale tak, zmena je život. Pesničky, v ktorých spieva Marco sú úplne skvelé, páčia sa mi viac ako tie čo má Anette, ale to nie je jej vina /zrejme/.
Nightwish bez tarje uz nie je to prave...nemam nic proti Anett sak co uz s nou...ale vadi mi ze uz to nie je take rockove..ma to taky popovy nadych aj ked niektore piesne napr the islander sa celkom daju a vyzerato tak ze mieria trosku k folku,ktory chcel Tuomas od zaciatku robit...ale s tarjou to malo smrnc..proste nieco neuveritelne... skoda ze som nemohla zazit ich koncert v starej zostave...taku end of era...ale co uz..videla som a pocula tarju nazivo a tak sa mi aspon z polky splnil sen
hm tato tema tu uz bola.. ale vynimocne mi to nevadi rada sa rozpisem.. snad nebude vadit ^^
ciize o NW som sa dozvedelav roku 2005 (vtedy tarju vykopli... co som samozrejme este ani netusila)
odvtedy na tom ficim.. ale nehorazne.. je to asi jedina hudba, ktora ma neprestala za ten cas bavit a ktora sa mi stale nezda opocuvana..
vyjadrujem sa samozrejme o NW s tarjou ktora sa mimochodom svojho sola zhostila uzasne ^^ aj koncerty su .. ani neviem jak ten pocit opisat.. lepsie jako orgazmus
zato o anette som pocula zena zivo je to jedno zlo.. skoda ze nemozem ist na tohtorocny masters of rock.. budu tam
tuto skupinu vydanim cd Dark Passion Play uz nepovazujem za nightwish... mozno maju taky nazov.. ale je to len nieco co OSTALO...
kazdemu jedinemu cloveku na tejto planete odporucam songy ako ,,feel for you" ,,slaying the dreamer" ,,Over The Hills and far away, alebo wishmaster...no dalo by sa menovat a menovat ^^
I ked na jednu nesmiem zabudnut... a to MOJU 1. co som pocula od nich a zaroven stale najoblubenejsiu ,,Wish I Had An Angel" toit moj nazor ak si na nieco spomeniem ... urcite dopisem xD ale tak ... uz su tu o NW fora...
snad ste z mojho prejavu pochopili ze je to moja najoblubenejsia skupina.. na zivot a na smrt ^^
@13 nw je aj goth aj symho aj power... nemozes skatulkovat vsetky posnicky do jedneho zanru, ked ma kazda iny charakter ... na wikipedii je sympho/ goth...
ale treba si vypocut a posudit.. lebo akoze nemozes hodit do jedneho vreca napr
Wishmaster, Swanheart, a Dark chcest of wonders... skratka uplne iny nadych kazda z nich ...a to este nehovorim o nejakych s orchestrom (z ONCE)
Nightwish pocuvam od..ako sa to povie....vydaja pesnicky Nemo...bolo to niekedy v roku 2004...zohnala som si cele CDcko a zapacilo sa mi to...odvtedy je to moja najoblubenejsia kapela...s Tarjou to bolo nieco uzasne, ona bola dusou Nightwishu,jej hlas,jej krasa....Anette je skareda a este k tomu priemerne spieva.S nou sa mi velmi paci pesnicka Poet and the pendulum,uzasna pesnicka,hlavne ta hudba. A z DARK PASSION PLAY este Bye Bye Beautiful a Last of the wilds, a The Escapist..
Z obdobia Tarjinho posobenia mam oblubene vsetky pesnicky,niektore viac,napriklad Sleeping sun,Nemo,Ghost love score(moja srdcovka),Wish I had an angel(tiez),Dark chest of wonders,Swanheart,.....a tak dalej
Teraz je tu uz dost slaba kapela,aspon ze hudba a texty su stale skvele,ked spev klesol o uroven...
No a co ze Tarja bola operna spevacka,aj tak si ich budem porovnavat
Tuomas a Marco su teraz moji naj clenovia kapely...
@darklady666 (18) neviem kde si to pocula ale podla mojho nazoru je anette na zivo super sice ma sem tam sialenu garderobu (treba najst videjko na youtube) ale inak je super, komunikuje s publikom, uziva si a aj klasika ako I wish I had an Angel bola pecka (a ked skakala komplet Tmobile arena v Prahe tak asi nebude az taka ako to poniektori pisu )
kks..... nightwish su naj... nemaju jedinuuuuu chybičku. Sú uplne perfektni .... každý jeden album ktorý vydali je úžasni ..... proste nemam slov su proste perfektný ................... co ine dodať iba HEP HEP HEP HEP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na nightwish som mal rád tarju...preto ju celkom môžem aj teraz...
a ked uz tak tolko tu je forum zalozenych o nightwish..treba len napisat do vyhliadavaca..hmm?taky problemik?
a ps milujem MARCA..MARCO 4EVEER
a na Tarjushi som bola v BA..bola superna...a
aj ja sa chystam na koncert do ceskaa
Co sa tyka spevu porovnavat sa to neda tarja spievala operny spev a anette ani nahodou tak co tam chcete porovnavat???
Nehovoriac o tom, ze nightwish nebol, nie je a nebude len o speve, nightwish je predsa jeden celok a su stale vyborny.
ciize o NW som sa dozvedelav roku 2005 (vtedy tarju vykopli... co som samozrejme este ani netusila)
odvtedy na tom ficim.. ale nehorazne.. je to asi jedina hudba, ktora ma neprestala za ten cas bavit a ktora sa mi stale nezda opocuvana..
vyjadrujem sa samozrejme o NW s tarjou ktora sa mimochodom svojho sola zhostila uzasne ^^ aj koncerty su .. ani neviem jak ten pocit opisat.. lepsie jako orgazmus
zato o anette som pocula zena zivo je to jedno zlo.. skoda ze nemozem ist na tohtorocny masters of rock.. budu tam
tuto skupinu vydanim cd Dark Passion Play uz nepovazujem za nightwish... mozno maju taky nazov.. ale je to len nieco co OSTALO...
kazdemu jedinemu cloveku na tejto planete odporucam songy ako ,,feel for you" ,,slaying the dreamer" ,,Over The Hills and far away, alebo wishmaster...no dalo by sa menovat a menovat ^^
I ked na jednu nesmiem zabudnut... a to MOJU 1. co som pocula od nich a zaroven stale najoblubenejsiu ,,Wish I Had An Angel" toit moj nazor ak si na nieco spomeniem ... urcite dopisem xD ale tak ... uz su tu o NW fora...
snad ste z mojho prejavu pochopili ze je to moja najoblubenejsia skupina.. na zivot a na smrt ^^
ale treba si vypocut a posudit.. lebo akoze nemozes hodit do jedneho vreca napr
Wishmaster, Swanheart, a Dark chcest of wonders... skratka uplne iny nadych kazda z nich ...a to este nehovorim o nejakych s orchestrom (z ONCE)
Z obdobia Tarjinho posobenia mam oblubene vsetky pesnicky,niektore viac,napriklad Sleeping sun,Nemo,Ghost love score(moja srdcovka),Wish I had an angel(tiez),Dark chest of wonders,Swanheart,.....a tak dalej
Teraz je tu uz dost slaba kapela,aspon ze hudba a texty su stale skvele,ked spev klesol o uroven...
No a co ze Tarja bola operna spevacka,aj tak si ich budem porovnavat
Tuomas a Marco su teraz moji naj clenovia kapely...
A dalej sa mi nechce pisat,tato tema tu uz bola