boha to aj vám sa stáva, že strávite dve hodiny v nákupnom centre, zúfalo potrebujete niečo nové čo by ste si obliekli a nekúpite si vôbec nič? ..ja už neviem kde mám isť nakupovať, v tom Prešove nikde boha nič nemajú :/
to sa mi nestava uz ked som smutna ze nic pekne nemaju tak vzdy nieco na poslednu chvilu objavim a neviem kam by som isla nakupovat v presove ale v BA zboznujem Euroveu
ja tiez nechodim casto nakupovat, najradsej by som isla raz a kupila vsetko co mi treba..ale ked tam nemaju vazne nic co by sa mi pacilo :/ asi do KE budem musiet skocit
áno, hlavne v mojom okolí sú strašné obchody aj v nákupných centrách, pár športových, potom čínske, ktoré sa kedysi predávali na trhoch, teraz sa to predáva napríklad pod "značkou" New Yorker, Terranova, kedysi som dosť často chodila do Bratislavy, tam to bolo trochu lepšie, dalo sa tam nájsť pár obchodov, kde neboli ceny premrštené a kvalita bola tiež celkom ok.
Ešte kedysi bol u nás aspoň Lifeline, tam boli celkom pekné veci za dobré ceny, ale už skončil aj tento obchod, takže strašná bieda :/
väčšinou s mi stane to, že sa mi niečo zapáči, poviem si o týždeň sa po to vrátim, prídem o týždeň a sold out. vtedy ma ide dotrafiť.
a keďže mi veci kupuje mama, keď sa niečo, čo sa páči mne, nepáči jej, nekúpi mi to a vtedy ma ide dupľom poraziť
Takto som sa napr. neopracovala k jedenmu dôstojníckemu dvojradovému kabátu, kt. vyzeral akoby ho sám Napoleon niekedy na sebe mal.. tým nemyslím to, že vyzeral, že má 200 rokov, ale akoby bol z tej doby
toto velmi dobre poznám, preto nakupujem preventívne - vždy keď sa niekde ocitnem, tak si odtial niečo odnesiem tým pádom keď počase budem niečo chcieť, väčšinou zistím že už som si to aj stihla kúpiť odveci ale tak no..kupujem si čo sa mi páči či to potrebujem alebo nie a keď nič neni v obchode, tak už len net
@velkapohroma no presne tak, dve hodiny nakupov je malo, ked uz idem na velky nakup tak aj na cely den a v eurovei by som dokazala byt od rana do vecera a vobec by som sa nenudila
@natashatko vsilma som si ako si chodila po obchodoch v europe, ale nic uplne pekne tam ani nemali a podla mna je najlepsie nakupovat tak ze ides do obchodu, neplanujes co ides kupit ale ked sa ti nieco zapaci zoberes si to
@bonita to nasere ale fakt, ja som dnes mala aj peniaze a nic..
@d170 ja mam nahodou NY celkom rada, ale co sa kvality tyka je pravda ze tri prania a tricko je roztiahnute..a v nasom debilnom Maxe su asi tri obchody kde by som si mozno dokazala vybrat
@velkapohroma ja nerada nakupujem a po tych dvoch hodinach uz nemalo zmysel sa tam dalej prehrabavat v akciovych tielkach za 3€ ktore su vhodne maximalne na utieranie prachu ..tak v blave hej, mam pri blave rodinu takze ked sme tam tak skocim, ale zase to neni tak casto :/
@popolcek pozname ..alebo este ked nemaju cislo to je na zabitie
@gabbi Tak v NY majú občas aj pekné veci, len tá kvalita je naozaj ako píšeš zlá je to aj dosť predražené na tú kvalitu alebo skôr nekvalitu.
Mám pár vecí napríklad spred desiatich rokov "značky fishbone" , kúpila som ich dosť lacno v čínskych obchodoch, teraz ich predáva predražené New Yorker...
@kolini ja som nepovedala že si kúpim niečo, čo sa mi vyslovene nepáči. Ale nedokážem si predstaviť, že by som 2 hodiny blúdila v obchode a nekúpila si absolútne nič.... A keďže peniaze mám, tak si stále niečo kúpim....
Mne nákupy netrvajú príliš dlho, lebo neviem, čo by som tam toľko robila, snažím sa kupovať, keď "zišlo by sa mi už to a to" ale nie je to ešte krízový stav, pretože treba mať šťastie na niečo fajn natrafiť, vbehnem do obchodu, popozerám, väčšinou sa zhrozím a idem odtial. Ak nakupujem s mamou, tak to trvá dlhšie a ukazuje mi kadejaké veci, z ktorých polovicu zhrozene odmietnem a pri druhej uvažujem nad tým, že ono je to celkom fajn.
A úplne najradšej mám, keď vidím sekáč, na ňom ešte ceduľka AKCIA, nabehnem, objavím niečo, čo som už dlhšie chcela a mám to za skutočne symbolickú cenu
@kolini neboj, zatokopka nie som ...a nepotrebujem pracovať pokiaľ mi rodičia dávajú dostatok peňazí.... na také niečo si budem musieť zvykať až popri vysokej, teraz to pokladám za úplne zbytočné...
včera som si potrebovala kupiť čižmy šla som do PP prešla som celý PP ale čižmy nemám a najhoršie že vždy ked sme niekoho známeho stretli mama hovorila že ešte také ako ja chcem nevyrobili pravdou však je že veľa sa mi páčilo ale buď boli podľa mamy drahé alebo nepekné alebo by mi v nich nebolo teplo a pod.. no ale neva
nenavidim z celej duse nakupovanie... takze sa tomu snazim vyhybat co najviac a najdlhsie Idem nakupovat vacsinou len ked viem, co chcem, no vacsinou to prave vtedy aj tak nekupim :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale musím mať na nakupovanie náladu
Ešte kedysi bol u nás aspoň Lifeline, tam boli celkom pekné veci za dobré ceny, ale už skončil aj tento obchod, takže strašná bieda :/
a inak v Blave su dobre obchody a ako @pumaamravec milujem Euroveu
a keďže mi veci kupuje mama, keď sa niečo, čo sa páči mne, nepáči jej, nekúpi mi to a vtedy ma ide dupľom poraziť
Takto som sa napr. neopracovala k jedenmu dôstojníckemu dvojradovému kabátu, kt. vyzeral akoby ho sám Napoleon niekedy na sebe mal.. tým nemyslím to, že vyzeral, že má 200 rokov, ale akoby bol z tej doby
zarabas si sama na to oblecenie?
@d170 ja mam nahodou NY celkom rada, ale co sa kvality tyka je pravda ze tri prania a tricko je roztiahnute..a v nasom debilnom Maxe su asi tri obchody kde by som si mozno dokazala vybrat
@velkapohroma ja nerada nakupujem a po tych dvoch hodinach uz nemalo zmysel sa tam dalej prehrabavat v akciovych tielkach za 3€ ktore su vhodne maximalne na utieranie prachu ..tak v blave hej, mam pri blave rodinu takze ked sme tam tak skocim, ale zase to neni tak casto :/
@popolcek pozname ..alebo este ked nemaju cislo to je na zabitie
@natashatko keby som mala vlastne peniaze no tak snad ..ale pytat furt od nasich mi pride sproste
a naposledy som si z obchoďáku priniesla o polovicu vecí viac, ako som plánovala .. výpredaje robia svoje
nikto nikdy nevie..
Mám pár vecí napríklad spred desiatich rokov "značky fishbone" , kúpila som ich dosť lacno v čínskych obchodoch, teraz ich predáva predražené New Yorker...
Tusim ze v Presove je » www.zocmax.sk/... . . . inak neviem, nikdy som tam poriadne nebol.
pride mi to divne, ze len tak rozhadzujes na saty ako studentka.. logicky, nekupujem, co sa mi nepaci.. preto sa ta pytam.. je to zaujimave..
@musee tak preco sa obtazujes a komentujes to?
"Aj keď nič pekné nenájdem, musím si niečo kúpiť."
napisala si, ze ak aj to neni pekne, tak aj tak si to kupis..
viem, ze ma neni nic do tvojich prijmov.. ale mas pracu? len na to mi odpovedz
absolutne som nepochopil, co si napisala.. skus este raz
tak potom ked nepracujes, mas bohatych rodicov..ak ani to nie a uvedomim si, ze si zastavala zlatokopky.. brrr
ale ty mi to mozno vyvratis
Mne nákupy netrvajú príliš dlho, lebo neviem, čo by som tam toľko robila, snažím sa kupovať, keď "zišlo by sa mi už to a to" ale nie je to ešte krízový stav, pretože treba mať šťastie na niečo fajn natrafiť, vbehnem do obchodu, popozerám, väčšinou sa zhrozím a idem odtial. Ak nakupujem s mamou, tak to trvá dlhšie a ukazuje mi kadejaké veci, z ktorých polovicu zhrozene odmietnem a pri druhej uvažujem nad tým, že ono je to celkom fajn.
A úplne najradšej mám, keď vidím sekáč, na ňom ešte ceduľka AKCIA, nabehnem, objavím niečo, čo som už dlhšie chcela a mám to za skutočne symbolickú cenu
a nepride ti to take, ze toho zneuzivas a utracas viac nez si zasluzis?
Keby im to prekážalo a mysleli si, že utrácam príliš veľa za hlúposti, určite by mi nedávali toľko peňazí..