Taaakze som 8.mak a uz mám vybratu strednú - priemyslovka v DCA ale ja mám na vysvedčení samé 1 a 2, vždy som bol vyznamenaní... Ale bavim sa len s tými co majú 4,5pproste nemám kamoša co ma také známky jak ja..... A aj tak nikdo nejde na túto školu, ani
Veď neboj sa určite si nájdeš nových kamošov Neverím že budeš jediný čo tam pôjde bez najlepšieho kamaráta. A keď nejdeš na školu hneď z osmičky tak možno si to ešte rozmyslia a budú tam chcieť ísť aj oni. U nás v triede polovica nevedela kde chce ísť a až teraz sme sa rozhodli. A ja práve že dúfam že nikto z mojej triedy nepôjde na tú školu čo ja. Neviem síce ako sa tam s niekým skamarátim lebo som strašná pri kontakte s ľuďmi ale som si povedala veď nejako bude. Nerieš
toho sa vôbec neobávaj. na strednej nie som v triede s nikým zo základky a je to to najlepšie čo sa mi mohlo stať. rýchlo som si našla nových kamarátov a cítim sa tam "ako doma"
ser na to niekoho spoznas a ked nie tak budes samotar co uz .... ja by som bol rad keby som mohol zmiznut od vsetkych ludi co poznam aspon na nejaky cas a zit uplne inak na mieste kde mna nikto nepozna
@darkestangel@riskozvychodu Na vsetko mám logické vysvetlenie....
Teraz mám 19 (myslím), a som ôsmak, lebo som pár krát poprepadával no, ked si vezmete Romale, tak tých je v mojom veku v prvom ročníku stofky....
A prečo sa mi zmenil vek z 19-22-19?
Nekukavate spraví? Tak pred cca 8 mesiacmi bolo v správach že Iránsky mladý elektrotechnik tvrdí že vynasiel stroj času... Každý sa smial, že há-há, no ja som skusil ísť za ním, a siel som sa prejsť o 3 roky dopredu, a potom naspäť.... Teraz neviem kde som, myslím že 19...
@alenka171 áno... O.o čo je na tom divné? Vyznamenanie je, ked má niekdo viac 1 ako 2, 3-4-5 žiadne nie?
Ja som vždy bol vyznamenaní a vždy som mal 1-ky, 2-ky...
Ako si nájsť kamarátov v novom kolektíve?
Prvú hodinu sa postav pred tabuľu a začni onanovať. Pokiaľ si všimnú akého veľkého udenáča, tak ťa budú uznávať a budeš kráľ. Lebo čím väčší kokot, tým väčší kokot triedy. Kapiš?
@domssy tak nehovor to, o čom nie si na 100% presvedčený že je to tak...
Prvý možno nie. Ale čo ty vies, teraz môže udrieť na Zem meteoriot čo prisiel kdesi z piče a siel rýchlosťou 800 bilionov svetelných rokov za stotinu, a bude väčsi jak Zem a možno budem poslední...
@qwedsayxc Ako si nájsť kamarátov v novom kolektíve?
Prvú hodinu sa postav pred tabuľu a začni onanovať. Pokiaľ si všimnú akého veľkého udenáča, tak ťa budú uznávať a budeš kráľ. Lebo čím väčší kokot, tým väčší kokot triedy. Kapiš?
@narazuvzdornaa vsak to som až doteraz dakoval (teda ak si to niekdo nerozmysli a nepôjde tam), ale teraz mi to tak pomalicky dochádza že tam nebudem nikoho poznať ani ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a si si istý, že si bol vyznamenaní
Teraz mám 19 (myslím), a som ôsmak, lebo som pár krát poprepadával no, ked si vezmete Romale, tak tých je v mojom veku v prvom ročníku stofky....
A prečo sa mi zmenil vek z 19-22-19?
Nekukavate spraví? Tak pred cca 8 mesiacmi bolo v správach že Iránsky mladý elektrotechnik tvrdí že vynasiel stroj času... Každý sa smial, že há-há, no ja som skusil ísť za ním, a siel som sa prejsť o 3 roky dopredu, a potom naspäť.... Teraz neviem kde som, myslím že 19...
Ja som vždy bol vyznamenaní a vždy som mal 1-ky, 2-ky...
Prvý možno nie. Ale čo ty vies, teraz môže udrieť na Zem meteoriot čo prisiel kdesi z piče a siel rýchlosťou 800 bilionov svetelných rokov za stotinu, a bude väčsi jak Zem a možno budem poslední...
Prišla som tam tiež sama ako lama a kedže sa 90% triedy poznalo zo zš bolo to úplne top