noo, ked sme my mali poschodovu postel, vzdy som bola hore.. ani za svet by som sa nevymenila, aj ked si spominam.. ze som potrebovala vela odvahy vobec vyliezt hore.. ale tej postele by som sa nikdy nevzdala..
No ja ked som dostal poschodovu postal a bol som mensi, nielenze som na nej spal hore ale este som aj skakal z hora, a raz som sa aj vydrbal dole ale to bol hrmot ej bistu
Cy3aha: nuz to je smutne ze sa s nejakym fesakom nepodelis o postel...
btw mne je to fuk, kde spim. I ked je pravda ze dole sa lepsie suka hore to je nebezpecnejsie a narocnejsie (a nie nie som nadrzany, len som si spomenul na jednu prihodu...
najlepsie na normalnej posteli...ale tusim sa prijemnejsie citim dole...ale aj hore je fajn...viac sukromia len ked neni moc nizky strop lebo si vzdy svacnem halvu ked vstavam
hore dole by som newedela zaspat... sa bojim ze sa to na mna zruti ale aj tak na poschodovich spim iba ked sme na vylete na repisti tak inak doma mam normalnu...tak niekao wazne to riesit nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
...a ked uz tak..tak mi vascinou prischne ze musim spat hore...
btw mne je to fuk, kde spim. I ked je pravda ze dole sa lepsie suka hore to je nebezpecnejsie a narocnejsie (a nie nie som nadrzany, len som si spomenul na jednu prihodu...