chcela by som si kúpiť nejaké Nike topánky, ale neviem, že či sú kvalitné. Možno by som chcela nejaké Nike Dunk alebo niečo také a chcela som sa spýtať, či s nimi má niekto nejaké skúsenosti, napr. môžem ich nosiť do dažďa, ako dlho mi vydrž
Ja som mala dvoje a frajer jedny a po našich skúsenostiach som povedala Nike Nikdy Viac. Potom som si kúpila Adidas za 40€ a držia mi už druhý rok (a to som ich ani zďaleka nešetrila). Síce sú už opotrebované a už ich nenosím, ale keby som tak mala Nike, tak mi z nich ostane už iba šnúrka
Lol, ja mam najky uz treti rok, chodil som v nich cely rok, hral futbal, preliezal zabradlie a ani nitka sa neuvolnila.. Az na to ze niesu uz take cierne ako nove..
ja mam "najky" uz skoro 2 roky a nic im neni nosil som ich do dazda, snehu aj na tury aj teraz by som ich nosil ale tak nebudem cely zivit nosit jedne boty
Kupujem si len nike. Jedne mam uz asi 4-5 rokov, nosil som ich vkuse cele roky, zima, jesen leto, chodil som v nich na tury na hrady atd a stale su dost zachovale. Dalsie sa mi sice po dvoch rokoch vpredu na tom kozenom trochu nafukli, ale to je preto, ze som ich neimpregnoval a chodil v nich v zime aj cez zaveje. A teraz mam dalsie, staram sa o ne a zatial v pohode
A inac @6 poznam par ludi, co si nakupili nike z nejakej stranky na nete za lacny peniaz a takmer hned sa im znicili. Ja som taky problem napriklad so 70€ topankami nemal nikdy
Ja mám "60 eurove Najky" a vydržali mi rok s tým, že som ich nenosila do snehu... akurát minulý týždeň mi tak krásne praskli pozdĺž šva... len tak..samy od seba, že už asi nič z nich...
Chcem si kupit rozok ale neviem ci ho budem moct zjest hned alebo az ked ho vyberem zo sacku. A je rozok vobec vhodny na jedenie ? Nebudu tehly lepsie ?
@cupcake007 Minulé leto som si kúpil Nike za 50euro, ktoré držia doteraz bez jediného problému. V decembri som si kúpil Lacoste za 100euro.. myslím, že po 2 týždňoch sa mi začali celé rozlepovať. Na reklamáciu môžem zabudnúť keďže je to tkz. "módna obuv". Takže odteraz už jedine Nike alebo Adidas, s ktorými som nemal nikdy žiadny problém.
Mám ročné adidasy a držia super len si ich chcem dať oprať lebo sú bielej farby.. krstný mi odporučil kupovať adidasy pretože po vypraní sú pokope ale nike by sa asi rozpadli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak chces nieco kvalitnejsie poobzeraj sa po znackach ako puwa, adodas a adios
inak dlho som už nepreliezala zábradlia (ach)
@2 ved jasne ked kupis dajake sracky u cinana
ja konkretne mam nike future court a nie su vobec znicene
Má ich tu niekto? Čo vy na to?