ahoj, chcela by som pre priatela kupit zivotopis Nikoly Teslu, vedeli by ste mi prosim poradit konkretnu knihu, ktora by Bola najlepsia a najzaujimavejsia? samozrejme len v slovencine, pripadne v cestine. dakujem ☺
Je mám doma Muž, ktorý vynašiel 20.storočie a tá bola veľmi zaujímavá, celkom stručne zhrnula všetko dôležité, čo vo svojom živote dosiahol.
A začala som čítať jeho biografiu od Marca J.Seiferta a tú môžem odporučiť asi najviac, išla celkom do podrobností a dobre sa to čítalo.
@tralalibang@2 tu som obzerala aj ja, celkom sa mi pozdavala.. ale priatel spominal nieco aj o teslovych snoch, tak ci to nie je v niektorych knihach spomenute.
@tralalibang nie, zle som sa vyjadrila proste zevraj sa mu obcas prisnilo nieco v noci ,, a na zaklade aj toho spravil tie vynalezy ak som ho teda dobre pochopila
@7 nehovor hop! Ešte ti zopár ľudí možno prispeje a budeš ich kupovať viac.
A teraz vážne. Ja som čítala iba túto(takže ju neviem porovnať s inými životopismi) ale páčila sa mi veľmi.
@nespiacakraska uz som si ju zarezervovala a pojdem zajtra alebo pozajtra po nu je tam aj dobra cena a aj popis sa mi pacil o tych vidinach ci co tam pisali, takze nie je o com ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A začala som čítať jeho biografiu od Marca J.Seiferta a tú môžem odporučiť asi najviac, išla celkom do podrobností a dobre sa to čítalo.
Táto
A teraz vážne. Ja som čítala iba túto(takže ju neviem porovnať s inými životopismi) ale páčila sa mi veľmi.
A k @10 nemáš začo. Rada poradím keď viem.