Kde hladáte kamaratov/kamaratky ktorým sa dá veriť? Já čo poznam tak povieš im niečo a hned to vykecaju..za chrbtom ohovaraju..Viem že mam inde hladať,,ale kde?
neviem kde a ci sa to len tak da..s takym clovekom musis vela zazit, musis si s nim byt velmi blizky, musite mat medzi sebou vytvorene fakt neobvykle puto, a to je jasne, ze sa neda nadobunut s kazdym druhym clovekom, cosi take trva roky a to iba pri jednom cloveku,,pri viacerych nemozne.. kazdy koho budes "ako-tak" poznat, mozno si s nim aj celkom rozumiet, ale pokial nie ste kamosi na zivot a na smrt, kym nebudete toho mat spolu vela zazite, tak bude vzdy hrat na viac stran treba sa s tym skratka zmierit .. ja mam jednu kamaratku ktorej mozem na sto pro verit (dobre tak na 99% , asi preto ze sa kamaratime od troch rokov...a u zvysoku ludi s ktorymi mozno mam relativne kamaratsky vztah, viem, ze za chrbtom povedia kadeco, ked sa im to hodi, je im jedno ci nieco vyzradia alebo nie, ale ja to uz beriem ako prirodzenu ludsku vlastnost taketo odrbavacky cize sa uz nad tym ani nepozastavujem..
Nasli sme sa ked sme boli este deti. Vtedy su vztahy najuprimnejsie a drzi nam to priatelstvo dodnes. Teraz by som uz tazko nasla takych priatelov ktorym mozem verit.
Musíš riskovať kým na takeho možno pri štastí nenatrafíš... ale každý je kamarát aj s niekým iným a s tým hovorí o tom druhom. Musíš len dúfať že tá druhá osoba taká nie je. Ja som také osoby mala pár krát, a skončilo to konflitne. Na 100% sa nedá veriť nikomu.
Poznáme sa od detstva a postupne sme si tú dôveru budovali.Môžem sa na nich vo všetkom obrátiť a zatiaľ nikdy nesklamali
Takže kde ich hľadať ..na to ti odpovedať neviem ,proste ti nejako skrížia cestu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a samozrejme ľudia, tebe podobní
ja nikomu neverim
Takže kde ich hľadať ..na to ti odpovedať neviem ,proste ti nejako skrížia cestu