Tak teda neuraz sa ja by som ta tiez nebral moc vazne ale tvoji rodicia si na to este nevedia zvyknut to je vzdy tak skus este chvilu pockat a ak ta budu stale nebrat vazne tak im povedz ze ak sa im to nepaci mozu ta ......
Lebo si klasicky priklad "neinteligentnej" dievciny ktora proste musi ist s davom.
Doteraz si nebola EMO, ale kedze je emo v mode, tak treba ist s modou a zacat sa obliekat EMO. Zacat sa tak spravat a myslis ze budes IN. Lenze si len dalsi naivny clovek co si mysli ze ked si oblecie emo handry a bude sa spravat ako spravny EMO ze bude IN.
Lenze ty EMO stylom nezijes, ty chces len aby si tak navonok vyzerala.
Cize ako by som to povedal si len dalsia pozerka ktora znehodnocuje urcity zivotny styl. Tj to myslim ze je jeden s dovodov preco ta neberu vazne.
A dalsia vec, ocividne je tu ukazane ze nemas vlastny nazor, kam sa pohne dav, tam ides aj ty.
To je ako s nasimi detmi, dakedy ficali na rocku, potom prisiel disco, tak z nich boli diskofili, potom mozno aj techno, dalej prisiel hip hop tak kazdy druhy bol 50 cent a teraz uz je v mode emo , tak secky deti chcu byt emo len preto ze je to IN.
a co cakas ked o tych ludoch je tak trosku zanme ze su to psychopati????momentalne sa ani inej reakcie od nich nedockas.....ale ak si preswedcena o swojom tak kasli na nich....dawas najawo swoj nazor a to je myslim ok....
Likemotion: hmmm, tvoja segra-co ta ako jedina bere vazne- ma 14 ci 13 rokov? abo aj ona je asi EMO, nie?...keby si o tom EMO style bola presvedcena, ze je to presne to, co chces, co citis, tak by si sem nepisala...bo by ta to vobec netrapilo...a mimochodom, to nevies, ze ta tu (vid 4.prispevok) za EMO jemne povedane sprdne?...
lebo si totalne jebnuta, preto ta nikto nebere vazne. a uz len to dokazuje, ze si jebnuta, ked si zalozila tuto diskusiu. neviem, ci si silou mocou chcela, aby ta kazdy zpicoval, ale ak hej, tak sa ti to podarilo.
Likemotion:ale nic...kasli an ludi..ked sa im nieco nepaci proste nech sa pozru na seba...rob veci podla toho ako to chces ty a nie ako to chcu ostatny..nikto ti predsa nebude diktovat co mas robit...tak pekne maminu a ocina posli dpc,ze je to tvoj problem ked sa im nepaci nech sa nepozeraju
ani ja by som ta nebral vazne, ked si taka sprosta, ze kopirujes inych... okrem toho, pochybujem, ze vobec vies, co SKUTOCNE znamena emo. (nie, nie som emak) skus byt sama sebou. mozno nebudes taka oblubena, ale budes to TY A NIE NIEKTO INY!
Najlepsie to vsetko vystihol a nemusel pri tom pouzit nejake sproste nadavky a urazka.
Nemam rad EMO ale neznamena to ze ich budem kurva odsudzovat.A to vy vsetci kurva robite.Sa na seba pozrite.Viac by ste povedali kby ste jej vobec neodpovedali a nechali forumprezdne ako jeden za druhym posielali prispevky ze je jebnuta a spol.
A nieco pre zakladatelku.Ked uz nieco napisem tak sa odkazy na fore ozvem a nemlcim.Kludne im do boha nadaj aj ty a nedus to v sebe a nedostavaj zasa dalsiu EMO depku z toho ze ta kazdy odcudzuje.
Ked sa chcu navazat do EMo nech si to robia .Paci sa ti to?Mne nie?No a co!!!!Ved je to tvoj zivot.Ty si ho dojebes ty si ho potom aj napravis.Bud proste sama sebou a ak chces byt EMO bud.A hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Doteraz si nebola EMO, ale kedze je emo v mode, tak treba ist s modou a zacat sa obliekat EMO. Zacat sa tak spravat a myslis ze budes IN. Lenze si len dalsi naivny clovek co si mysli ze ked si oblecie emo handry a bude sa spravat ako spravny EMO ze bude IN.
Lenze ty EMO stylom nezijes, ty chces len aby si tak navonok vyzerala.
Cize ako by som to povedal si len dalsia pozerka ktora znehodnocuje urcity zivotny styl. Tj to myslim ze je jeden s dovodov preco ta neberu vazne.
A dalsia vec, ocividne je tu ukazane ze nemas vlastny nazor, kam sa pohne dav, tam ides aj ty.
To je ako s nasimi detmi, dakedy ficali na rocku, potom prisiel disco, tak z nich boli diskofili, potom mozno aj techno, dalej prisiel hip hop tak kazdy druhy bol 50 cent a teraz uz je v mode emo , tak secky deti chcu byt emo len preto ze je to IN.
Ninja Korytnacky ci EMO ???
...Ja som chcel byt Michelangelo
It: aby si nepraskol od radosti(ale good preslov)
Likemotion: hmmm, tvoja segra-co ta ako jedina bere vazne- ma 14 ci 13 rokov? abo aj ona je asi EMO, nie?...keby si o tom EMO style bola presvedcena, ze je to presne to, co chces, co citis, tak by si sem nepisala...bo by ta to vobec netrapilo...a mimochodom, to nevies, ze ta tu (vid 4.prispevok) za EMO jemne povedane sprdne?...
pozri sa do zrkadla a povedz: SOM PIČA
Sama napisala ze z nicoho nic sa zacala obliekat emo Myslis ze keby to nebolo IN tak sa zacnwe ? Nie Len preto ze to robia ostatny.
Najlepsie to vsetko vystihol a nemusel pri tom pouzit nejake sproste nadavky a urazka.
Nemam rad EMO ale neznamena to ze ich budem kurva odsudzovat.A to vy vsetci kurva robite.Sa na seba pozrite.Viac by ste povedali kby ste jej vobec neodpovedali a nechali forumprezdne ako jeden za druhym posielali prispevky ze je jebnuta a spol.
A nieco pre zakladatelku.Ked uz nieco napisem tak sa odkazy na fore ozvem a nemlcim.Kludne im do boha nadaj aj ty a nedus to v sebe a nedostavaj zasa dalsiu EMO depku z toho ze ta kazdy odcudzuje.
Ked sa chcu navazat do EMo nech si to robia .Paci sa ti to?Mne nie?No a co!!!!Ved je to tvoj zivot.Ty si ho dojebes ty si ho potom aj napravis.Bud proste sama sebou a ak chces byt EMO bud.A hotovo