Ja neviem už. Som chytrá, ludia hovoria aj ze som pekna, a chalani akoby ma nevideli, akoby som neviditelna osoba, nechapem tomuto vobec, a ak si ma aj niekto vsimne je to dajaky hlupak a skaredy este k tomu...
buď si škrata...
buď si jeblá ako tágo..
alebo si namyslená, ktorá si myslí, že ma viac, než si naozaj zaslúži. Za pár rokov budeš vďačná aj za škaredého hlupáka.
Toto sú problémy teda Však si mladá ( teda,ak je uvedený vek pravý ),užívaj si život,rob to,čo ťa baví,študuj....toto má čas ešte. A ako nechcem byť zlá,ale to čo tu popísali ľudia predo mnou asi má niečo do seba podľa toho čo píšeš...A keby si taká chytrá,tak aj sama na to prídeš a nemusíš tu zakladať nezmyselné fóra.
@obliviate vážne?
mimochodom to ona ich zhodnotila tak, možno keby si nemyslela o sebe aká je inteligentná a pekná, tak by si všímala iné hodnoty ale to je nepodstatné, nakoľko neviem ako vyzerá, ale inteligentný človek by asi takéto fórum nezaložil ani zo žartu, všakže.
Akoze co sa tu riesi, ked ju raz nepritahuje napadnik, tak co si ma vsimat, ake kvality? A ked to este dava najavo nejakym trapnym sposobom...to akoze nie je mozne ze ju chcu sami skaredi hlupaic, ze jej to vycitate? Jak ich mala nazvat ked taki naozaj su?
podla mna nezalezi na tom, ci je zena chytra alebo pekna. plno skaredych a hlupych ma chlapca, takze v tom to asi nebude. skus sa nejako zviditelnit, inak sa obliekaj, inak sa spravaj - bud priatelska, chod medzi ludi, spoznavaj nove osoby.. inak to nejde
pred pár mesiacmi som videl jednu slečnu nebola príliš pekná ale zaujala ma... čím ? tým že bola oblečená ako žena !!! v dnešnej dobe je veľmi veľa dievčat/žien kt. sa nevedia obliesť... resp. mi to niekedy príde že sa rano zabudli obliesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
buď si jeblá ako tágo..
alebo si namyslená, ktorá si myslí, že ma viac, než si naozaj zaslúži. Za pár rokov budeš vďačná aj za škaredého hlupáka.
@jaaaa13 platí zlaté pravidlo, že ak chceš radu do života, NIKDY sa nepýtaj birdzu O_o
mimochodom to ona ich zhodnotila tak, možno keby si nemyslela o sebe aká je inteligentná a pekná, tak by si všímala iné hodnoty ale to je nepodstatné, nakoľko neviem ako vyzerá, ale inteligentný človek by asi takéto fórum nezaložil ani zo žartu, všakže.
Ako, čo čakáš takýmto prístupom, slečna chytrá?
možno pouvažuj že aj oni to majú presne takto s tebou ..