život je síce ťažký, ale so všetkého by si si mal zobrať nejakú skúsenosť, myslíš si že si na tom hrozne, ale určite to neni tak. Tak otvor oči a usmievaj sa na okolie a potom zistíš že nič neni tak zlé...
@pernik mna nikto nema v pici ty chodiaci hormon s inteligencnym qociontom dementneho detska narodeneho po tretom mesiaci tehotenstva po umelom oplodneni spermiami ciganskeho gadza.
Ach sladkych 17 do pice chcel by som si to zopakovat. Jebnutost , sex jebnutost , sex stale dokola. Uzivaj si a nejeb sa na zapad lebo ked uvidim tvoj xicht caka ta prekvapenie.
... ludia sa navzajom radi nemaju, aj ked to tak na pohlad vyzera. kazdy sa luubi a bla bla bla len navonok, v skutocnosti ma kazdy rad len sam seba. jednymi z mala ludi ktori ta v zivote budu mat fakt radi su tvoji rodicia a mozno par ludi ktorych spocitas na prstoch jednej ruke.... inac to ze ci si v oblube, alebo niesi zavisi vacsinou od toho, ci ludia od teba nieco potrebuju alebo nie. Ci im vies daco pozitivne poskytnut, alebo nie. Ked budes posobit vyrovnane a rozdavat okolo seba dobru naladu, budes mat okolo seba ludi ktori ju budu zdielat s tebou.
Ked budes fnukat ze ta nikto nema rad ... tak si domysli.
uplne nechapem prečo si tak zotrel @pernik.. ved mal pravdu.. a podla toho ako reaguješ na prispevky sa ludom ani nečudujem..k čomu ti to vlastne bolo zakladat toto forum? ťa mame lutovať alebo čo? a ešte k teme.. každeho ma niekto rad, maš 20 tak sa vzchop
Tento svet je na hovno....Nikdo apso počuvajte....Ráno som mal pekne premyslené čo urobím......A začne pršať..No nešľaktrafí vas?? a potom zas idem kupowať a stratim 2 € tak na sladkosti mam iba 3€ .....preratúvam preratúvam a vychádza to okolo 2€65c no tak idem pri pokladnu a strašne som sa bál a aj pritom hambil...A tá predavačka powie 2€aj 35c no supéér ...hneď po príchodu domov zistím že moja teta porodila bábetko súupeer....idem na ten a dočítam sa že moji naj naj kamoši nechcú aby som išiel s nimy a že už sa so mnou nebavia ... čo mám robiť?? jaaaj aký je ten život!!!V zlomu sekundy ti tvoj celú radosť..premení na smútok...pomožte mi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
život je síce ťažký, ale so všetkého by si si mal zobrať nejakú skúsenosť, myslíš si že si na tom hrozne, ale určite to neni tak. Tak otvor oči a usmievaj sa na okolie a potom zistíš že nič neni tak zlé...
Ach sladkych 17 do pice chcel by som si to zopakovat. Jebnutost , sex jebnutost , sex stale dokola. Uzivaj si a nejeb sa na zapad lebo ked uvidim tvoj xicht caka ta prekvapenie.
okej, ale ked si prečítaš všetky svoje vety čo si sem napísal tak môžeš začať uvažovať nad "riešením"
a tebe sa nedivim ze ta nemaju ludia radi ked sa takto vyjadrujes... vykazujes totiz inteligenciu hojdacieho konika...
Takto sa k sebe spravaju ludia?
Zakop sa.
Este keby si nebol 60kilove geňo co ?
tak ti poviem...
... ludia sa navzajom radi nemaju, aj ked to tak na pohlad vyzera. kazdy sa luubi a bla bla bla len navonok, v skutocnosti ma kazdy rad len sam seba. jednymi z mala ludi ktori ta v zivote budu mat fakt radi su tvoji rodicia a mozno par ludi ktorych spocitas na prstoch jednej ruke.... inac to ze ci si v oblube, alebo niesi zavisi vacsinou od toho, ci ludia od teba nieco potrebuju alebo nie. Ci im vies daco pozitivne poskytnut, alebo nie. Ked budes posobit vyrovnane a rozdavat okolo seba dobru naladu, budes mat okolo seba ludi ktori ju budu zdielat s tebou.
Ked budes fnukat ze ta nikto nema rad ... tak si domysli.