@henci teraz nemam sajn komu je to adresovane , ale predpokladam, ze mne, takze predcasne odpoviem: no tak lebo som nasla na nete mnoho for s podobnymi rozpormi
@mielikki na margo toho, metacore je vraj spojenie Hardcoreu a thrash metalu a ja to cele vnimam ako gay jedine co ma v sebe melodic a viem to pocuvat je asi melodic death metal
a cakam na dobu ked vznikne popmetal alebo rockmetal
@veryhappyhippo a vlastne samotné -core z čoho povznikali? mne to vždy príde všetko stále to isté a vznikajúce samo zo seba nejako podivne, ale inak tak zhruba s tebou súhlasím
to prvé už podľa mňa neoficiálne existuje a to druhé znie ako blbosť už z názvu
@mielikki nevime z coho core povznikali ale su divne ale hardcore je lepsie ako metalcore teda urcite grindcore beriem ako srandu a viac core nepoznam nastastie
neoficialne? ako... najblizsie popmetalu ma imho metalcore ale to neratam pod metal cize...
aj tak je casto velmi tazko vsetko od seba rozlisit... aj kapela, ktora sa radi do jedneho stylu ma kopec pesniciek, ktore by sa dali analyzovat ako stylu ineho- a napriek tomu sa hovori ze kapela hra xxx...
@veryhappyhippo tak, ešte je minimálne smrťjadro a to už som dakedy úplne mimo, čo je kovojadro, čo smrťjadro a čo smrťkov, ale spravidla to ide podľa vzorca:
znie to americky? áno/nie
ak nie, je to smrťkov
je to viac alebo menej tvrdšie?
a následné delenie ale fakt začínam by´t zo škatuľkovania úplný debil (a prečo sa -core nikdy neradia pod kovy? )
@mielikki lebo jadra nevychadzaju z kovov, jediny co vychadza AFAIK je metalcore ostatne barz nie (po hudobnej stranke ofc) proste zlozenie piesni je ine uplne, aj styl akym su robene
tak si choďte čitať o grungi nejake te veci a zistite že sa nemilim... a hej najebalo ma to. ps, no jasne že tam neni len metal a punk, ale su hlavnou zložkou, sami hudobníci nevedia do akej skupiny sa zaraduje, preto to nazvali grunge
@all a to ste vedeli, že na originál albume Nevermind je v metadátach napísané Štýl: Alternative ??? ja len tak... nirvana je podľa mňa štýl sám o sebe...a niekto to nazval "grunge "- lebo to znie cool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
grunge
zlý deň??
a grunge akože nepatrí k rocku mi chceš povedať?
just sayian
(teda, stále je tu kopa možností, tak povedzme, aby to príliš nezmelodičnelo
a cakam na dobu ked vznikne popmetal alebo rockmetal
proste dalsie zhovadenie metalu cakam
to prvé už podľa mňa neoficiálne existuje a to druhé znie ako blbosť už z názvu
a čo discometal?
neoficialne? ako... najblizsie popmetalu ma imho metalcore ale to neratam pod metal cize...
discometal? to existuje?
znie to americky? áno/nie
ak nie, je to smrťkov
je to viac alebo menej tvrdšie?
a následné delenie ale fakt začínam by´t zo škatuľkovania úplný debil (a prečo sa -core nikdy neradia pod kovy? )
neviem, ale dúfam, že nie
@mielikki ako on sa to da zvacsa zvukovo rozoznat podla zlozenia a rytmiky a takych chobotin