aj ja si myslim ze bobomir sa myli....nirvana bola dostatocne slavna, mozno aj to bol dôvod jeho smrti...proste to nezvladol...len by k nemu ludia mali iny pristup..am ozno by si ho ako umelca aj viac vážili....
"to je ten z nirvany keby ste nevedeli" ??? kto to nevie? myslim, že by sem mali písať tí, ktorí o ňom niečo aj vedia, veď toto je jeho deň ja viem, že zomrelo veľa ľudí, ale práve na takýxto prípadox sa máme poučiť.. Kurt bol, je a bude super... Nirvana ovplyvňuje i teraz tisíce ľudí preto to nie je len tak nietko.. je to môj vzor, čo sa týka ix hudby.
Cobain sa podla mna nestal legendou len preto ze zomrel. Priniesol do radii nieco nove... tie si uvedomili ze existuje aj ina hudba ako tuc-tuc a meraja keri... a nirvana by sa rozpadla aj keby cobain ostal nazive
Sheena205: ked narazas na existenciu gunsov a ostatnych heavy metalovych skupin, tak mas pravdu... vtedy ich bolo dost... ale myslis ze ich hrali radia tolko kolko nirvanu?? a kolko sucasnych skupin sa dalo nirvanou inspirovat? v tych casoch bol mainstream samy pop a dost neoriginalna hudba... gitarovky sa pocuvali len okrajovo aj ked boli kultove... hoci nepochybne aj ine skupiny mladez ovplyvnovali ale nirvana rozputala sialenstvo ako svojho casu beatles(nechcem sa ruhat, ale je to tak)... ale je este mozne ze mam skresleny pohlad na vtedajsi svet, pretoze pozeram vela dokumentov a cobaina som zazila len 4 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
jjo, 14rokov a 16 rocna dcera...Preco???
Rape me..
ale legendou sa stal iba pretože zomrel, to je všetko čo chcel bobomir povedať,,,iné ho nesere..
legednu z neho robíme my...nie tie songe
Nic proti Nirvane,ale grunge neni iba nirvana.