DOteraz som svoje mesto z duse nenavidela a cely zivot sa tesila kedy odtialto nielen z nitry ale zo slovenska ako takeho konecne vypadnem ale teraz som si zacala uvedomovat ze ja vlasten svoje mesto milujem. vidim v nom veci ktore som predtym nevidela. s
Ja som sa v Nitre narodila a aj tam študujem a mám rodinu aj priateľa
Aj mne sa páčia tie vianočné trhy akurát v zime tadiaľ chodím zo školy na mestkú,lebo tá 30-tka chodí len raz za hodinu, tak od tesca ich chodieva viac.
mne sa to stalo, uvedomil som si to ked som z neho odisiel pracovat do ineho mesta v SR,
chceeem sa vraatit, este rok vydrizm a vraciam sa, som si uvedomil ze nikde neni tak fajne ako v mojom meste. Doslo mi to az teraz.. vratim sa a uz ho neopustim tak skoro... ved som tam prezil 20 rokov svojho zivota......
Milujem NItru .. sice som sa narodila v TOpolčanoch ale byvam tu asi 7 rokov .. a hlavne milujem klokočinu ..a párk a hydrocentrálu a Borinku áá áá Benkovu skolu,mesto, Bonsai a ked je v meste nejaky odveci program ako napr. neska Cmorik a tak
@9 a sesterka hovorila, že u nich na škole (bývala HA, ale teraz je to nejaká spojená škola), tak že im tam učí tancovať prvakov ten chalan, čo tancoval v Let´s dance s Miškou Čobejovou.
@14 to nezvykne bývať, jedine tie skupiny. ale tak ja som bola minulý rok na to medzinýrodnom festivale a neboli tam, jedine také kapely vonku vyspevovali.
Hmm ale je tu tych dialnic ja nitru neznasam, je to obycajna diera (tak ako vsetky slovenske mesta), akurat ze tu ako bonus ziju aj riadne prijebani ludia.
ja nitru milujem....narodila som sa tu..mam tu uzastnych priatelov, len je tu ten problem ze tu kazdy kazdeho pozna... ... ked mi dakto napise na pokeci z nitry nastopro je to niekto kto pozna niekoho, a ten pozna niekoho a toho zase poznam ja.... zacarovany kruh
@20....akoze ked mas kamosov co poznaju tri stvrtinu nitry... ... uz len ist po pesej je zaberak ked na kazdu stranu hovoris ahoj, dobry, serus, debil a pod....
som tu tyzden, ale NR je pekna, ale moja dedinka je moja dedinka, aj ked je vzdialena teraz asi 360 km A dnes bola Nitra este krajsia Nechapem, ze po jednom pive sa mi ako moze zdat krajsia Ale skola ma depta
Kto píše že Nitra je špatná a že iné mestá sú na tom lepšie nech sa zamyslí nad sebou. Práveže Nitra je aj napriek tomu, že vedenie mesta spí, super mesto.
Uff, niekde sa stavajú byty, z toho samozrejme šaliem od radosti ...
Hneď pri hrade sú hnusné komunistické krabice, na pešej je fontána stará jak Praha a nič viac (ja proti nej nič nemám, ja ju mám vlastne fakkt rád, furt po nej skáčem atd., ale skvost architektúry to nebude) ...
Za veľkú výhodu považujem to, za čo mesto nemôže, že je tu hneď čo by človek kameňom dohodil Zobor ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Aj mne sa páčia tie vianočné trhy akurát v zime tadiaľ chodím zo školy na mestkú,lebo tá 30-tka chodí len raz za hodinu, tak od tesca ich chodieva viac.
chceeem sa vraatit, este rok vydrizm a vraciam sa, som si uvedomil ze nikde neni tak fajne ako v mojom meste. Doslo mi to az teraz.. vratim sa a uz ho neopustim tak skoro... ved som tam prezil 20 rokov svojho zivota......
a inak si predstav, keď pri hypermarkete tesco je tá noclaháreň pre alkoholikov a narkomanov a keď tadiaľ chodím, až sa človek bojí.
Tak ohňostroj neviem či bude. Možno to bude napísané na tej stránke www.mojanitra.sk
@4
No len čo je na tej Nitre tak pekné?
Podľa mňa Nitra dopadla veľmi zle ... dokopy tu nič nie je, iné krajské mestá sú na pohľad oveľa krajšie ...
viete co je svinstvo?.. ze NR je dosť velke mesto a je tu na posmech 1 kupalisko..
nAy7F0Z25lzHM:&tbnh=57&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dnitra%2BMLYNY%26um%3D1%26hl%3Dsk%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla official%26sa%3DG" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku images.google.sk">» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
Čo sa stavia pri Black Café? Byty... pozrite si » www.harmonianitra.sk/...
Ináč všetko čo sa stavia je pofotené na www.nitralive.sk aj debata tam je- fórum.
Hneď pri hrade sú hnusné komunistické krabice, na pešej je fontána stará jak Praha a nič viac (ja proti nej nič nemám, ja ju mám vlastne fakkt rád, furt po nej skáčem atd., ale skvost architektúry to nebude) ...
Za veľkú výhodu považujem to, za čo mesto nemôže, že je tu hneď čo by človek kameňom dohodil Zobor ...