Vykvitlo to po niekoľkých príjemne strávených popoludniach so známymi aj mne doteraz neznámymi Birdzákmi, ktoré sa konávajú čoraz častejšie a radostnejšie v nádhernom nitrianskom neoceniteľnom podniku menom Fitbar.
@lochnessko To nie je wtf, to je Turancar s wifi zadarmo, ale každú chvíľu mi vypne noťas, takže už tu dlho nebudem Dážď je juuuuu, ale ja sa budem trepať skoro polhodinu domov ešte a u nás MHD nehrozí
@purenarcissism a fakt sme kukali filmy najprv tuším HP - 1, pak Tie roky 70te a ešte Fantastického Pána lišáka , a pak to meno mesto a hudba a kecali sme , takže tak
@matwejo Jasné, že si vítaný, ktokoľvek navyše, kto by ešte chcel dojsť je vítaný
@n0win0u to ma ani nenasieraj tým, že ja a @pjuur ti nestačíme na to, aby si nás došiel pozrieť! A môžeš dovliecvť aj Zuzu, ona je síce už iba exbirdzáčka, ale aj tak by som ju rada videla a možno aj ona nás
@ladyfox ..nie? ..a mali ste s ním tento týždeň hodinu?..lebo nám to vravel v stredu..že je v dákej komisii či čo to..a žeby sa mu neoplatilo ísť na 15min prednášať ..a že potom budú od 16.apríla každý týždeň prednášky..nie každé dva ako to bývalo..ale nvm či to bude platiť aj pre vás či ak
@sarah_whiteflower ale nie je možné, že sa ukážem @jana2710 ideš? ale oni sa stretávajú vo štvrtok keď máš školu a ja permanentne chodím vtedy na konzultačky
@jana2710 netuším kedy majú stretká ale včera som sa dočítala že vo švrtok..a kývali mi keď som šla do školy a ja som nevedela že to stretko majú..mohlo byť kolo 4tej..
@jana2710@zeriavka My nemáme určený žiadny priamy čas, ani to neboli žiadne stretká. My proste iba chodíme sadnúť vo štvrtok poobede na pivo, často sa tam stretnú rôzni ľudia, aj nebirdzáci a aj tento týždeň sme tam boli až do večera do šiestej, čiže nie je problém s tým, že niekto o pol piatej končí
@jana2710 No tak potom môžeš sa zastaviť predtým, my s @ladyfox končíme o 12:30, @purenarcissism tam zase má dieru medzi vyučovaním, takže už okolo jednej zvykneme sedieť v našom obľúbenom podniku
Ale však ešte nič nie je ani presne určené, čiže možnože to ešte bude aj v iný deň.
@sarah_whiteflower Turancar to je riadny autobus teda vždy keď ho vidím príde mi ako nejaký čo nosí nemeckých dôchodcov k moru .... a k téme až budem môcť prídem - už by som konečne mohla
No, tuším som týmto teraz cezpoľný v každom mieste svojho výskytu
Ale asi mi to tá cezpoľnosť pokazí, jednak tým, že som v škole vo štvrtok do 18:00, týmpádom by som neprišiel moc skoro a jednak tým, že tie víkendy po 19. a 26. cestujem a lepšie by to bolo z BA, tak by sa to trocha skomplikovalo
No tak teda povedzte, Nitrania, Nitrančania a iní prisťahovalci, ktorý termín by vám viac vyhovoval? Keby to teda necháme na ten štvrtok od obedňajších do nejakých jemne večerných (prípadne pre nejakých nezmarov pokojne aj úplne večerných ) hodín, vyhovoval by viac štvrtok 19.4. alebo 26.4.?
Skúste sa tu prosím vyjadrite a prosím vás, lnkujte jeden druhého, o kom teda teoreticky viete, že má prísť, lebo mne sa nechce linkovať všetkých Takže ja len stručne @ladyfox@purenarcissism@lochnessko@paperdoll
mne je to tiež fuk, ja sa len na chvíľu vzdialim, lebo budem mať hodinu, ale budem tam je mi to aka fuka, lebo zatiaľ neviem, či mi tam nedrbnú test, ale nemali by
@ladyfox ..akože teoretišne je mi to jedno ..len 19.4. cestujem domov..ale to až večer ..čiže to by som si musela ísť ešte po veci na intrák atď ..a 26.4. ostávam na víkend . .
@bizbilio Ak mi povieš, ktorým autobusom prídeš, tak ťa vyzdvihnem na stanici budeme neďaleko zoberiem si takú tabuľku s veľkým nápisom "TáKtorúVšadeTrebaMenovaťInak" to spoznáš!
@zeriavka , @beaurebelle , @ladyfox ja tam s velkou pravdepodobnostou budem a pojde asi aj bratranek (@blackrisq ) a bude strasny zur, strasny (za predpokladu, ze nebudem mat nejaky silny deadline, alebo zure pred, v tom pripade iba menej strasny, )
Deň D sa blíži, tak aby ste nezabudli, znovu vás tu všetkých tagujem Pre tých, čo zabudli dátum, stretko sa bude konať vo štvrtok, 26. apríla o jednej hodine vo Fitbare. Ak by ste mohli, potvrdte svoju účasť Vrelá vďaka
@ladyfox ja asi nič..o jednej mám editorstvo a potom musím čakať na konzultačných u brunclíka (má ich o pol 5tej, ale treba čakať skorej lebo sa tam zas dostanem až o 6tej..) a potom má @jana2710 už informu...ale ak by som nebola zdochnutá z celého dňa a boli by ste tam ešte kolo 6tej..tak by som tam prišla
@sarah_whiteflower@soraya fuf no zajtra mam riadny zapocet a v piatok musim ist do skoly, lebo nam presunuli cviko, takze mi to nevychadza.. na to cviko mi treba ist, lebo z toho je zapocet zase v utorok a to je ekonomia cize som z toho sprosty ako poleno..sory babizne, ale ved ked bude volno bude casu dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
176 komentov
a samozrejme aj druhá @nesssie
napadá mi ešte @kokinka
@n0win0u to znamená?
@horsiq prepáč
@luky uvidím.
@nessiee no sedela som vedľa človeka čo ťa videl !
@n0win0u OK!
@n0win0u nejde ti ten bus aj cez PN ?
@horsiq ako prečo by si sa sem musel mrdať?
a čo o HP že to ešte nevidel ?
@sunn ! budeme! žiadne dúfam, proste budeme ...a hej som ho sprdla, že to nevidel
@horsiq ok tak sa vidíme bojíš sa?
@Sun či ved pozriem si to niekedy raz potom ked mi to pustis
@lochnessko ňa uvidím či sa oplatí púšťať ani minule sme to neodkukali ani do 30 min
@Sunny ale minule to ty si furt ze dajme daco ine a toto neee a toto som videlaaa a toto ma nebaviii a nepome kukat niiic
@luky boha napíš, musíš keď si začal, tak ako som ja musela s tea bags
som zvedavá čo ste potom vy dvaja robili
a som ti hovoril ze sme hrali meno mesto
jasnéééééééééééééééééééééééé
@purenarcissism uhm hej celý bez seba som
@matwejo jasné, šak aj ja som z BA
@horsiq vidno neboj ani mňa neteší že dorazíš, ale je mi to dostatočne jedno
@matwejo škoda, tak som sa tešila
@horsiq jasné typický chlap ale nie šak teším sa na teba ak dojdeš, pokecáme a tak kľud ja nehryziem
@n0win0u to ma ani nenasieraj tým, že ja a @pjuur ti nestačíme na to, aby si nás došiel pozrieť! A môžeš dovliecvť aj Zuzu, ona je síce už iba exbirdzáčka, ale aj tak by som ju rada videla a možno aj ona nás
inak mám pre teba songu! počkaj v odkazovači
že @lukykrasnaprdelka
@zeriavka aj ja aj ja som tam bola! a fakt si sa mohla pristaviť
tak potom ked ja tak aj @ikuto
Ale však ešte nič nie je ani presne určené, čiže možnože to ešte bude aj v iný deň.
A to by si teda už mohla, naozaj by sa ti patrilo, lebo už som naštvaná!
Ale asi mi to tá cezpoľnosť pokazí, jednak tým, že som v škole vo štvrtok do 18:00, týmpádom by som neprišiel moc skoro a jednak tým, že tie víkendy po 19. a 26. cestujem a lepšie by to bolo z BA, tak by sa to trocha skomplikovalo
@sarah_whiteflower
Ale ak ťa môžem poprosiť, keď sa uznesiete na dátume, zataguj ma, niečo sa ešte môže zmeniť a rád by som prišiel
Skúste sa tu prosím vyjadrite a prosím vás, lnkujte jeden druhého, o kom teda teoreticky viete, že má prísť, lebo mne sa nechce linkovať všetkých Takže ja len stručne @ladyfox @purenarcissism @lochnessko @paperdoll
ta pre @beaurebelle - nerob formy a caviky a bude zurka
@zeriavka podobne, len vyhovorky vcelku trapne, ... to treba dotiahnut,
takže @sarah_whiteflower @purenarcissism @paperdoll @octoberbutterfly @lochnessko @beaurebelle @matwejo @jana2710 @zeriavka @kokinka @ikuto @n0win0u @tunidlo @nessie @turgon stretko bude 26. apríla, kedže toto vyhovuje asi všetkým, resp. je to väčšine jedno, tak sa prispôsobíme menšine lokácia - fitbar
a slečny, my ideme na pivo aj 19., a kto chce, pokojne nech sa pridá
zatial predbezne.
a ako vzdy,ked ide Biz do cudzieho mesta,budem potrebovat gardedamu
a k tej tabulke: O________________________O uz len pre nu pridem!
HA! a mám ťa!
hadam sa tam vojde 14 ci kolko ludi za stol,
@bizbilio kazí to plány?
Takže teda sa ešte pripomenieme niekedy krátko predtým, aby sme si boli istejší, kto príde nepríde a tak ďalej
Ale prečo vo štvrtok ?
Ešte budem aj tak všetkých informovať v nejakom statuse alebo tak, lebo určite už na to trištvrtina zabudla
A však my si môžeme ísť sadnúť aj tento štvrtok, čo vy na to, @pj úr aj @ladyfox ? Prípadne samozrejme pán @lochnessko
takže @nessiee je to budúci týždeň
» i1224.photobucket.com/albums/ee364/ej...
takto ťa budem ťahať
Deň D sa blíži, tak aby ste nezabudli, znovu vás tu všetkých tagujem Pre tých, čo zabudli dátum, stretko sa bude konať vo štvrtok, 26. apríla o jednej hodine vo Fitbare. Ak by ste mohli, potvrdte svoju účasť Vrelá vďaka
@sarah_whiteflower @soraya @bizbilio @agrobrat @purenarcissism @paperdoll @octoberbutterfly @lochnessko @beaurebelle @matwejo @jana2710 @zeriavka @kokinka @ikuto @n0win0u @tunidlo @nessiee @turgon @titusik
okej
Ďakujem za tag
Bohužiaľ ale vo štvrtok neprídem, tento víkend nebudem v Nitre a navyše práve vo štvrtok má koncert Davová Psychóza
@ladyfox