v triede môjho kamaráta bola taká maličká zlatá dievčina, že som sa musela usmievať stále keď som ju stretla na chodbe
mohla mať 150 cm alebo tak
a čo ja som nízka, tak som sa oproti nej cítila jak mrakodrap
a som zmierená s tým, že som nízka, rada sa pozerám dohora na ostatných ľudí
dysfunkcia .DDDD
a dnes mi akurat niekto povedal, ze stale meskam, lebo mam kratke nohy .DD takze jedinu nevyhodu vidim v tomto, neznasam chodit s velkymi ludmi, ale zas nikto si nevie tak pomalicky vykracovat jak ja, hahá
aj mne sa páčia nízke ženy, a nízke dievčatá majú väčšie prednosty :3 ... ale zase všetko musí byť v prípustnej norme, a neviem si predstaviť že by som chodil s vyššou ženou...bolo by to blbé :/
proste vysvetlite mi to niekto
to sa da tak zakaterizovat ze tato sa mi nepaci len kvoli tomu ze je nizka? akoze jasne ze postava hra nejaku rolu v tom paceni/nepaceni, ale tak nie je to podstatne v tvari? moze niekto povedat ze sa mu nejake dievca nepaci LEN kvoli vyske? ostatne mu vyhovuje?
naučila, ale občas je to ťažké, hlavne v obchodoch, keď je niečo príliš vysoko a nejak neviem nikoho zohnať, aby mi to dal dolu a i keď sa musím niekam ďaleko načiahnuť ako v tescu po nanuky, keď som tam skoro spadla a otec sa na mne len smial, nie aby mi tie nanuky podal
a šéf s obľubou hovorí, že keď ma prijímal, tak mu volali z Trpazlíkova, že majú nejakých ľudí voľných, či nechce, tak ma zobral
Akou dysfunkciou?
Veď to je bonus, nechcela by som byť vysoká.
A v obchode mi vždy niekto pomôže s vecami na vysokých poličkách. A aspoň majú chlapi pocit zadosťučinenia a hrdinstva. A lacno ma šatiť.
ja som naopak vysoka a nemenila by som len v jednom nizkym dievcatam straasne zavidim - ze su pre nich viacmenej vsetci chlapi vysoki a ja musim hladat najlepsie tak nad 190cm aby som si mohla v klidku vychutnat opatky
Dysfunkcia? .. moje krátke nohy (celá som krátka, proporčne mám nohy primerané výške) ma nijak funkčne neobmedzujú, v žiadnej sfére..
je výhoda, že chlapi sú vyšší atď., ale v poslednej dobe si uvedomujem, že vyššie dievčatá na mňa pôsobia esteticky lepšie (samozrejme, od prípadu k prípadu)
no... myslím si že nadyšiel ten čas aby som to povedala aj svetu.
Áno, som nízkeho vzrastu a tým pádom aj moje končatiny. Život s touto dysfunkciou nie je jednoduchý. Avšak, moja rodina pri mne vždy stála! Ale avšak to nie jediné. Preplakané hodiny, nočné mory, šešedoprázdne dni boli mojim každodenným pokrmom...avšak roky driny, a mesiace strávené u psychotrerapeutov mi pomohli snažiť sa s týmto handikepom plnohodne žiť!!!!
a ďalej... moje krátne nohy mi nedovolujú rozprávať od všetkých tých emocí a ták, tak @burble ma doplní ak som čosi z môjho stratiplného životného príbehu zabudla povedať!
ja skor by som si nevedel predstavit zivot s nizkou zenou, lebo zatial vsetky nizke zeny co som stretol, trpeli napoleonskym syndromom a boli neuveritelne dominantne (teda sa snazili , extrovertne a az otravne.....mne sa pacia vyssie a kludnejsie zeny
@jessiqa no ked má vyziabnute nožičky tak potom je jasne :p , to je len opticky klam
ked znizis prijem bielkovin tak sa ti zacnu zmensovat svaly a celkovo cela postava, ale tiez to neni najlepsie riesenie...
Osobne mi je to jedno... bol som uz zalubeny aj do kratkonohej aj do dlhonohej xd aj do blondiny aj do brunety, aj s malymi prsiami aj s velkymi, aj s kratsimi vlasmi, aj s dlhymi... je mi to fuk beriem vsetko
môžem potvrdiť že tuná vyššie sa vyjadrivšia @lawey sa so svojou dysfunkciou vysporiadava statočne a takmer, až na isté chvíľky, sa jej darí zakrývať aj ten smútok v kúte jej oka vytváraný jej dysfunkčnosťou. svoje krátke nohy sa naučila vrtko používať a svoju dysfunkciu zakrýva širokým úsmevom od oka k oku, takže si človek na prvý pohľad ani nevšimne.
..nemám pocit,že by som bola o niečo ukrátená
Tiež mám len 160 a nikdy som z toho nemala mindráky
Skôr to beriem ako výhodu,pretože nemusím riešiť to či mi náhodou nebude nejaký pod plece
@hexo mam dobru kamosku zo strednej, ktora je nizka, ale zase ja mam 193 .... nevedel by som si predstavit byt s tak nizkym dievcatom, ked sa bavime cisto len o vyske ... vyzerame s kamoskou jak teta a bohuš z kurvahoši na druhú
Mne je to uplne jedno. Tak ako nestresujem pre prsia, par kil hore dole a podobne.... ine veci su dolezite nez vyska/dlzka noh... ano, keby som si mal vyskladat uplne 100% dokonalu zenu podla svojich najsmelejsich predstav, asi by nemala uplne kratucke nôzky... a aj ine veci by boli tip-top... ale nic a nikto nieje dokonaly- dokonalost neexistuje a preto ju nehladam. Mne staci ked ma zena zaujme ocami/tvarou a som jej. Moze mat 1,20 cm aj 1,90 cm... a vsetko ostatne mi je vtedy tiez ukradnute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
mohla mať 150 cm alebo tak
a čo ja som nízka, tak som sa oproti nej cítila jak mrakodrap
a som zmierená s tým, že som nízka, rada sa pozerám dohora na ostatných ľudí
ak je muž menší, klape to prirodzene, a ak je vyšší, má to iné a dosť zaujímavé výhody.
a dnes mi akurat niekto povedal, ze stale meskam, lebo mam kratke nohy .DD takze jedinu nevyhodu vidim v tomto, neznasam chodit s velkymi ludmi, ale zas nikto si nevie tak pomalicky vykracovat jak ja, hahá
to sa da tak zakaterizovat ze tato sa mi nepaci len kvoli tomu ze je nizka? akoze jasne ze postava hra nejaku rolu v tom paceni/nepaceni, ale tak nie je to podstatne v tvari? moze niekto povedat ze sa mu nejake dievca nepaci LEN kvoli vyske? ostatne mu vyhovuje?
a šéf s obľubou hovorí, že keď ma prijímal, tak mu volali z Trpazlíkova, že majú nejakých ľudí voľných, či nechce, tak ma zobral
Veď to je bonus, nechcela by som byť vysoká.
A v obchode mi vždy niekto pomôže s vecami na vysokých poličkách. A aspoň majú chlapi pocit zadosťučinenia a hrdinstva. A lacno ma šatiť.
rada do budúcna: takéto veci sa nepýtaj
ti jebe?
je výhoda, že chlapi sú vyšší atď., ale v poslednej dobe si uvedomujem, že vyššie dievčatá na mňa pôsobia esteticky lepšie (samozrejme, od prípadu k prípadu)
Áno, som nízkeho vzrastu a tým pádom aj moje končatiny. Život s touto dysfunkciou nie je jednoduchý. Avšak, moja rodina pri mne vždy stála! Ale avšak to nie jediné. Preplakané hodiny, nočné mory, šešedoprázdne dni boli mojim každodenným pokrmom...avšak roky driny, a mesiace strávené u psychotrerapeutov mi pomohli snažiť sa s týmto handikepom plnohodne žiť!!!!
a ďalej... moje krátne nohy mi nedovolujú rozprávať od všetkých tých emocí a ták, tak @burble ma doplní ak som čosi z môjho stratiplného životného príbehu zabudla povedať!
nadišiel ňo...
(hehe, idiomy ftw)
@43 nadyšiel čas dýšok (mužský archetyp bohatého tatka-ochrancu, kt. reaguje na nízky vrast dievuch)
a kde? na stoličke či?
ked znizis prijem bielkovin tak sa ti zacnu zmensovat svaly a celkovo cela postava, ale tiez to neni najlepsie riesenie...
@patuskoo mne sa paci ked si mrtvy
Tiež mám len 160 a nikdy som z toho nemala mindráky
Skôr to beriem ako výhodu,pretože nemusím riešiť to či mi náhodou nebude nejaký pod plece