na nasej skole je to vlac ako bezne... celkom casto som chodievala zo skoly stopom.. ale inak ani nie. no strtaci piataci od nas chodia po celej europe bez problemov...
@5 ale napriklad na tej stranke couchsurfing.com mas k ludom referencie a myslim ze ked k niekomu napisalo 20 ludi z celeho sveta ze je v pohode tak asi v pohode aj bude ... a davali to aj na markize v novinach takze verim v to ze je to preverene ...
@6 nie ... viem si preverit informacie ale popravde markiza je medium ktoremu sa da doverovat ... a kedze je to v spravodajstve tak si o tom museli nieco zistit ... ak by tam boli nedostatky tak by to uviedli , nemyslim ze couchsurfing.com je siet pedofilnych miliardarov ktori si zaplatili pr reklamu v spravodajstve a predstav si , hladal som o tom vela informacii aby som si to overil :o dost toho bolo na obranu mojho ega ake mas skusenosti , bazim po informaciach z prvej ruky a prepac za ten dlhy uvod
Otec tak cestoval do Francúzska až Španielským hraniciam a naspäť.
Čo vravel, tak prespával všade kde sa dalo, na pláži, v parku a podobne.. u nikoho nespal, to viem isto. A chválil si to.. Ak budú peniaze, tak pôjdem takto aj ja.
@indifferentgirl Ono to bude staré, ale nie na vybuchnutie, ale v Amsterdame zoženiem bombu a nechám to vybuchnúť. =D A potom už len zobrať kartón, napísať naň Germany a ideme stopovať ! =D
@17 napis mi tvoju stranku v TS znie to uzasne som rád ze som konecne narazil na niekoho kto hladii siroko daleko mozem ti potom niekedy napisat TS ako sa mas na ceste po skandinavii :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Čo vravel, tak prespával všade kde sa dalo, na pláži, v parku a podobne.. u nikoho nespal, to viem isto. A chválil si to.. Ak budú peniaze, tak pôjdem takto aj ja.
Šla by som do toho Samozrejme, nie sama.
nízkonákladovo ale v podstate cestujem už roky. stopom, po kamarátoch, v stanoch a tak... teraz mám na to aj stránku!
tou stránkou som myslela couchsurfing, nemám žiadnu vlastnú.