hm... kávu pijem hlavne z dôvodu, že mi chutí. nejako som jej účinky na tlak nepostrehla
inak mi lekárka povedala, že sa mám viac hnevať... proste rada za milión od profesionála ale zase nechcela by som sa zbytočne napchávať tabletkami... pokým neodpadávam kade chodím, nemá to zmysel.
a inak raz mi dali kofeín v tabletke keď som odpadla, lebo mi zobrali veľa krvi. tak tam som ten účinok kofeínu pocítila
Jem omega - 3 kyseliny, pretoze stabilizuju tlak. Taktiez tyrosin, jeden zo zakladnych 21 amino kyselin, je skvela pomocka na nizky tlak pretoze je to predchodza norepinephrinu, ktory stimuluje a tympadom zvysuje tlak.
nejde o to dať si kávu ked máš nizky tlak, ale zabrániť tomu, aby si nízky tlak mala.. tzn vstávať z postele pomaly, nezabúdať jesť a vodu maj vždy zo sebou.. káva nie je riešenie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Alebo čierny čaj.
inak mi lekárka povedala, že sa mám viac hnevať... proste rada za milión od profesionála ale zase nechcela by som sa zbytočne napchávať tabletkami... pokým neodpadávam kade chodím, nemá to zmysel.
a inak raz mi dali kofeín v tabletke keď som odpadla, lebo mi zobrali veľa krvi. tak tam som ten účinok kofeínu pocítila
a veľa soli.........čipsy alebo sáčková polievka