No zakladaju sa tu same temy ako niekoho ziskat ulovit pritahnut pre... ok Tak ako slusne chalana alebo babu odmietnut(nie ake otrepane terz sa a to necitim lebo mam kratko po inom vztahu a ostanme priatelia) nieco originalne
4. to sedi ...omg baby fakt radsej poslite surovo do pice ako pouzit tie frazy...sorry ale som sklamana po vaznom vztahu blabla, si moc dobry chalan ale by sme sa k sebe nehodili bla bla,ci nie som pripravena na vazny vztah blabla...
najlepsie je,ked ho namotas najskor a potom ked pride k lamaniu chleba a on ti nieco navrhne,tak sa straaaasne zacni smiat...na jednej strane bude smutny a na druhej bude rad,ze je vtipny... ..
Ja snivam tak toto ... nieco originalne ako odpudit odmietnut. Jednoducho nie, poslat ho zasa do pcie nie to by bolo dost neslusne a pomyslela by si potom ta druha sooba o tebe, ze si namyslena krava ...
ked ta niekto o nieco poprosi, tiez si nevymslal a sladke rcicky okolo takich veci .. jednoducho nie a mas to ychlo s krku a je to bezbolestne
jj to s tym neodzdravenim pomaha mna tak odradil jeden chalan.No a ako som odradila ja?? Chodil do nas jeden chalan a ja som sa mu pacila.Mama ho zjavne chcela do rodiny a ked prisiel spravila taku fintu povedala mu ,ze : OOOO Jurko ponukni sa kolacikmi to pre teba ich M...napiekla .A ja som dodala ano,ponukni sa pridala som tam aj otravu viem trochu blbe odomna pretoze ten chlapko vela premna spravil ,ale zbavila som sa ho Aj ked pravdu povediac zase pomne ide
len tak medzi rečou nahod že ta fascinuje teologia a si definitívne rozhodnutá to študovať potom spomen že sa tešíš na jednoduchý život v kláštore preč od konzumnej skazenosti.
ja neviem, ja som v takýchto situáciách použila vždy tie jemné frázy ako: "Neviem, či by nám to spolu klapalo, je mi ľúto ale nie som pripravená na vzťah"..atď. Povieš to jemne a výstižno..
ak sa vravi ze dobra rada nad zlato tak by tyto prispievatelia mali este platit tebe. Fakt skvele rady, neumyvaj sa, nehol sa, mam AIDS(sry Ygi), mam sifilis, vobec najlepsie by bolo sa zastrelit, to ti urcite da pokoj.
23: Presne tieto frazy neznasa takmer kazdy chalan lebo sa z nich dozvie akurat tak velky makovy prd. Ovela lepsie je podlamna povedat pravdu do oci, aj ked je kurta a moze toho cloveka ranit.
hmm ja mam teraz taky problem ze mam pocit ze moj skvely kamarat ma ma asi radsej ako len kamaratku .. strasne ma to zerie bo viem ze to uz nebude ako pred tym... mam ho strasne rada ale len ako kamarata.. ja ho dokonca volam ze brasko a to len 2 z mojcih kamaratov tak volam.. bo ako on mi je fakt ako brat .. ta dokelu jak mu to mam dat najavo ze medzi nami nebude nic vaic ako kamaratsto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ked ta niekto o nieco poprosi, tiez si nevymslal a sladke rcicky okolo takich veci .. jednoducho nie a mas to ychlo s krku a je to bezbolestne
toto som chcela použiť
ja neviem, ja som v takýchto situáciách použila vždy tie jemné frázy ako: "Neviem, či by nám to spolu klapalo, je mi ľúto ale nie som pripravená na vzťah"..atď. Povieš to jemne a výstižno..
zabere
serus štefan vobec sa mi nechcelo rozmyslat ako ti jemne povedat ze s tebou nechcem byt, ze mi lezes na nervy a tak teda daj mi pokoj
no alebo proste co citis/myslis to povedz uplne na rovinu