povedal by som že zhabať všetok majetok. No majú to napísané na svoju rodinu bohužiaľ. Takže by som tých ľudí dal asi do väzenia dovtedy, dokiaľ nevráti všetky peniaze. Čiže rodina by sa mohla činit.
@aguri500 pokiaľ by si takto slušne reagoval na mňa aj predtým, nemusel som ti napísať to, čo som ti napísal (teda tie narážky " závistlivý, chudobný, neschopný, komunistické zmýšľanie, branie majetkov slušným ľuďom" ma vytočili)
Trest smrti a doživotie majú toho veľa spoločného.
Všetci tu prítomní máme internet, vzdelanie a dať čo do huby... neviem, prečo toľko ľuďom nedochádza, že Slovensko je stále ešte veľmi bohatá krajina.
+ trest smrti je absolútne totálne neporovnateľný s doživotím, pre kristove rany
A k téme... hlavne že všetkým lezie na nervy, keď Radičová mení prokurátora na 3x, aby tam bol niekto iný ako Trnka... (ktorý všetky podobné veci dáva do rady zo stola dole).
@fragile. jop, hotový disneyland toto naše slovensko
Treba si ale uvedomiť, kde by sme boli s tými peniazmi čo sa tu za roky rozkradli. Kua to by bolo školstvo, žiadny bezpečnostný manažment.. To by bolo zdravotníctvo, žiadne dvojročné poradovníky na chirurgii.. To by bola infraštruktúra, žiadne diaľnica 10 km za poprad.. To by boli..
Čo si predstavuješ pod pojmom totálne rozkradnú štát? 4 roky sme tu mali vládu ktorá sa to kradnutie ani nesnažila zakrývať a aj tak ich väčšina žerie. Navyše často nieje možné prisúdiť vinu jednej osobe. Ak by sme chceli politikov súdiť potrebovali by sme skutočne nezávisle a neskorumpovateľné súdnictvo, prokuratúru a políciu. Nič z toho nemáme. Ak by sa povedzme sprísnil zákon kde je hranica aby to nebolo zneuži teľné na politický boj?
Ale aby som zbytočne nefilozofoval tak za "totálne rozkradnutie" určite doživotie.
Dpc nechapem jak ich moze nekdo uznavat alebo povedat ze "ale niesu az taky zly mne je dobre a hotovo"
Ste jebnuty ? Ved oni nas chcu zodrat z koze ! Plyn ide o 40% hore ! V nemocniciach sa bude zachvilu uz platit aj za miesto v cakarni ! Prepustaju tisice ludi ! Vsetko co sa da zdrazuju proste nas chcu zrujnovat ! Ok kazdy kto je pri moci neco nakradne ale toto je hrozne !!! Mali by sme ist uz konecne do ulic ako v druhych statoch , ale my sme jebnuty narod zvykneme si aj na hladomor
nechapem aky ste všetci mudri na birdzi ale ked bol v BA pochod proti vladnym škrtom a celej tej mašinerií tak som vas tam moc nevidel, bolo tam asi 50% dôchodcov 40% odborárov a tích zvyšných 10% ostatných , dokopy to mohlo byť tak 50 ludi aj to som povedal moc. Ak ste videli čo bolo v Prahe ked 50 000 ludí vystúpi a povie si svoje tak v tych hlavach politikov to už niečo porobí.
Napríklad každý nadáva, že politici majú imunitu, ale keď o tom mohli rozhodnúť, každý sa na to vykašľal. Samozrejme, niektorí nešli len preto, lebo to inicializovalo SaS, ale ja hoci SaS nemusím, som sa toho referenda zúčastnil, pretože nejde o to, kto to inicializoval.
Lenže niektorí ľudia si to neuvedomujú a preto je to so Slovenskom tak, ako je po všetkých stránkach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
proste ľudia sa nevedia postaviť a nesúhlasiť...
OK ?
začni uvažovať a nedomýšľaj si
Je rozdiel keď niekto ukradne povedzme 100 000, alebo 100 000 000, prípadne zopár miliárd.
Nechápem čo sa furt rozčuľuješ, ja píšem o veľkých rybách.
a nepochodil si ty doživotie je bližšie k trestu smrti ako tvojich "od 10 do 20 rokov"
A chudáčik nejako si tam osamotený, na tom treste smrti sme aspoň zatiaľ 2.
Trest smrti a doživotie majú toho veľa spoločného.
+ trest smrti je absolútne totálne neporovnateľný s doživotím, pre kristove rany
A k téme... hlavne že všetkým lezie na nervy, keď Radičová mení prokurátora na 3x, aby tam bol niekto iný ako Trnka... (ktorý všetky podobné veci dáva do rady zo stola dole).
Treba si ale uvedomiť, kde by sme boli s tými peniazmi čo sa tu za roky rozkradli. Kua to by bolo školstvo, žiadny bezpečnostný manažment.. To by bolo zdravotníctvo, žiadne dvojročné poradovníky na chirurgii.. To by bola infraštruktúra, žiadne diaľnica 10 km za poprad.. To by boli..
Ale aby som zbytočne nefilozofoval tak za "totálne rozkradnutie" určite doživotie.
Ste jebnuty ? Ved oni nas chcu zodrat z koze ! Plyn ide o 40% hore ! V nemocniciach sa bude zachvilu uz platit aj za miesto v cakarni ! Prepustaju tisice ludi ! Vsetko co sa da zdrazuju proste nas chcu zrujnovat ! Ok kazdy kto je pri moci neco nakradne ale toto je hrozne !!! Mali by sme ist uz konecne do ulic ako v druhych statoch , ale my sme jebnuty narod zvykneme si aj na hladomor
Napríklad každý nadáva, že politici majú imunitu, ale keď o tom mohli rozhodnúť, každý sa na to vykašľal. Samozrejme, niektorí nešli len preto, lebo to inicializovalo SaS, ale ja hoci SaS nemusím, som sa toho referenda zúčastnil, pretože nejde o to, kto to inicializoval.
Lenže niektorí ľudia si to neuvedomujú a preto je to so Slovenskom tak, ako je po všetkých stránkach.