My sme písali pilotný monitor...ešte keď nikto nevedel že to budú vôbec deviataci niekedy v živote písať... ako kvarta čiže 8.ročník na ZŠ a kedže to bolo už dosť rokov dozadu tak si to absolútne nepamätám ale mala som nad 85% takže to bolo nechutne ľahké
No neviem, ja som monitor nepisala ale dalej sa mozete tesit na maturitu, potom pridu skusky, jedny statnice, druhe statnice a nakoniec ta najtazsia skuska - sam zivot
ked som naposledy robila komparo (a to je dost podobne monitoru) tak mi to dopadlo na 43 a 50 percent... je to dost na hovno... takze asi nikam ma nezoberu.. ale ne klud..klud..hlavne klud a da sa nejako ucit na monitor??
@misa222 da sa xP ved toho nemas tak vela co sa ucit treba xD litiku si neaku knihu kup kde budes mat vycuc zo vsetkeho xD a matika xP tak to len cvicit cvicit cvicit xD
monitor je kravina kazdy sa stresuje ze co to je a jednoducho vam budu pomahat aj ucitelia ja som si v poho kontroloval odpovede so spoluziackou a vyslo mi to ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
-Dežko,máš dve jablčka a ak jedno zješ,čo
ti ostane?
-ohryzok,odpovie Dežko
aj ja som pisala dajake zo sloviny, vzdy mam okolo 70% ...ale keby aspon tolko som mala aj normalne na monitore, som rada ..couz
to je ako 5minutovka
horsie to bude na primackach, to vam garantujem
lebo k tomu sa nevyjdrujem