Nadávam, kričím, trieskam do stola a klávesnice, kopem do počítača ...niekedy aj vstanem zo stoličky, chytím sa za vlasy a rozprávam ako mohol kedy kto vymyslieť takú sračku ako je tá hra, že je to kktina a pod.
Viete... niekto tu spomenul že si oddýchne a ide dalej ... to ja bohužiaľ neviem. Som perfekcionalista a ambiciozny, preto, ked niečo neviem hned prejsť žijem s tým pocitom stále.
Nie len hru ale ked sa mi čokolvek nedarí zúrim.. ale špeciálne pri hre sa vždy buchnem päsťou do stehna a bolesť si uvedomím až po pár škaredých slovách
no......záleží aj od žánru hry......keď nvm prejisť takú dejovú hru klasickú ako bola napr. aj GTA:SA tak som si pozrel návod, a zadal cheaty
Pokiaľ sa jedná o hru typu NFS, FIFA, NHL, tak tam keď gól dostanem/tesne pred koncom ma predbehnú tí smradi.....tak aj dačo poviem (väčšinou len také, že dpc, sakra)
ak neratam novu real racing 3, ktoru ti mamon honiaci kreteni z EA spravili tak, aby clovek pri nej bud umrel na nervy, alebo si od nich zaplatil balicky s peniazmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale zvyčajne, keď niečo neviem, si tú hru dám do youtube a vždy nájdem nejaké video, v ktorom je ukázané ako to prejsť...
a životy som si vždy držala na 99tke.
A rozbila by som počítač, keby nebol školský a neuvedomovala by som si následky asi.
Pokiaľ sa jedná o hru typu NFS, FIFA, NHL, tak tam keď gól dostanem/tesne pred koncom ma predbehnú tí smradi.....tak aj dačo poviem (väčšinou len také, že dpc, sakra)
nadýchnem sa.
hrám dalej.
parkrát som skúsil cheaty a nejaké návody..
a tak
ak neratam novu real racing 3, ktoru ti mamon honiaci kreteni z EA spravili tak, aby clovek pri nej bud umrel na nervy, alebo si od nich zaplatil balicky s peniazmi
ak na nejaky 3ti tak hresim ako pohan a ked uz taky 10ty tak uz ken zmierene sedim za pc a tvarim sa ako mucenik
a ked sa ta hra opovazi nedat prejst aj na 11ty krat, chytam nervy, vypinam pc a nechcem tu hru za tyzden vidiet
!!