štátnice sú ako druhá matura ??? si robíš srandu nie ??? pri maturách som knihy ani nevidela, akurát tak v nedelu večer, čiže den pred tým, len na jednu jedinú skúšku na vysokej sa učím ako blázon dva tri dni. Pred štátnicami ma aj vystrie
a k otázke ja mám štátnice až v auguste (áno, milovaná UCM má štátnice až vtedy)..čiže klíďo-píďo len tej bakalárke by som sa už fakt mala začať seriózne venovať
@dsimca Vravia mi to isté tí čo to majú za sebou. Záleží aj od školy na akú chodíš aj od konkrétnej katedry na ktorej končíš. Väčšinou keď preskáčeš k štátniciam tak ich spravíš. Ak sa v sobotu preberiem s otravy alkoholom tak ti dám vedieť
@santo89 tak to daj, lebo aj kamoš na STU hovoril, že ako náhle urobil skúšky tak ho pustili cez štátnice a dokonca hodnotili aj primer, s ktorým prechádzal. Vraj tí, čo mali priemer do 2,00 tých prehodili aj keď okno dostali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a súhlasím s @2 !
Takže to vyzerá biedne - na jednu štátnicu dva týždne času a na druhú týždeň.
Čo je dosť blbé, keďže len na niektoré skúšky som sa musel učiť dva týždne... ale však čo, natipujem...
SAKRA ludia , ucte sa potichi a ostatnym stym dajte stym pokoj omg ! ! !
a k otázke ja mám štátnice až v auguste (áno, milovaná UCM má štátnice až vtedy)..čiže klíďo-píďo len tej bakalárke by som sa už fakt mala začať seriózne venovať
aa tak na štátnice.. pomaaly si to čítkam