mám jednu kamošku, ktorá chodí s jedným chalanom...
ten chalan je z jej dediny a skoro každý deň sa stretávajú a poznajú sa už odmalička. Píšu si esemesky. tá moja kamoška sa volá Kristína a ten jej chalan jej písal že ľúbim ťa Kikinka alebo dačo t
A k teme, taky blby ze by pisal ine mena by snad nebol. Mozno chce aby len ziarlila alebo ju uz nechce a tymto sposobom jej to dava najavo. Ale neviem, nechapem jeho mysleniu
1. myla perlamer, mozes odkazat kamoske, ze smsky su zlee a slova tam casto vyzneju inak, ako maju byt a doticny nemusi vzdy chapat pravy zmysel textu spravy, proste zostane jej len si domysliet, ci to jej priatel myslel ako zart, alebo ju takto posiela do paze...
odporucam kamoske prehovorit obcas s frajerom aj osobne a vsetko si uprimne vydiskutovat...
Alebo si len skratka pomylil cisla a chcel to poslat inej, to bude asi najpravdepodobnejsie
Inak mam vazne podozrenie, ze perlamer je nejaky aspon 18 rocny chalan, ktory si tu z nas vsetkych robi tymito diskusiami riadnu prcu, lebo to fakt nema obdoby taketo problemy, zeby aj ta najmladsia mladez bola uz na tom tak zle?
omg ty si vtipna a najviac si bola ked si sa do man pustila v mojom blogu ze som decko....a pritom mas o osem rokov viac...jak som sa uz vyjadril...pozrite si nejaku kreslenu rozpravku a tieto veci nerieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sa ti snivalo?
A k teme, taky blby ze by pisal ine mena by snad nebol. Mozno chce aby len ziarlila alebo ju uz nechce a tymto sposobom jej to dava najavo. Ale neviem, nechapem jeho mysleniu
Tie tvoje problemy su take dvanastrocne ale pises pekne s kludom to sa mi lubi...
Tak hej, leze to dost na nervy ale tak mu staci povedat aby pisal jedno meno!
ale no...seriózne: podľa mňa si z nej robí veľkú prdel a tá baba ho dosť že nazaujíma
musite uznat, ze chlapec ma zmysel pre humor
odporucam kamoske prehovorit obcas s frajerom aj osobne a vsetko si uprimne vydiskutovat...
Inak mam vazne podozrenie, ze perlamer je nejaky aspon 18 rocny chalan, ktory si tu z nas vsetkych robi tymito diskusiami riadnu prcu, lebo to fakt nema obdoby taketo problemy, zeby aj ta najmladsia mladez bola uz na tom tak zle?