bany dáva tomáš ak dobre viem ktorý niekde búva tak keď potrebuješ aby ťa niekto umlčal, povedz mamke nech ti jednu najebe a ak nepotrebuješ tak si tu funguj ďalej normálne a nepridávaj kokotné fóra o tom že chceš ban vďaka čau.
aj vy si vsimate ze hadimistr ma take obdobia kedy utichne na svojom hadiom ucte a ukazuje sa na inom? vzdy chce ale to iste a nikdy to nedosiahne uznanie,zeny a ban
Ja to jebem všetky tieto žabomyšie kokotiny, s ľuďmi ktorý to budú z jedného komentára zisťovať že somsexichlap je môj fake, naozaj je to jediná možnosť, to že som tam napísal že: "..nie to je moja frajerka...." pretože fotka mala názov ja a moja frajerka, a to to zmazal je jeho vec, naozaj iba toto stačí na také obvinenie? Ale tu je to jedno, je jedno to všetko, pretože ľudia zvlášť pyšný na svoje názory a pravdy, ale nevidia nič iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale toto je nejaky leftbehind
inak dosť trapas takýto prístup
(myslím to, čo som napísala vyššie)
(INAK PONÚKAM SEXUÁLNE ZAMERANÉHO ÚCHYLA NA TROLLENIE, AK HO CHCETE TROLLIŤ, NAPÍŠTE MI TS-ku )