Moji rodicia si myslia, ze cely cas co som pri internete(velmi velmi dlho) som na ICQ, neviem ako k tomu dosli ale nevadi. A to ze nejaky Birdz je no ani paaru nemaju
heh, mna by to riadne naštvalo, ale viacej kebyže ma tu vypátra brat kedze vie ze sem chodín, preto aj nemám vycapenú svoju fotku v profile, čo ak by ma niekto spoznal?
no, naštvalo by ma to, ale už som zažila horšie... našli mi fotKy Ktoré neboli práve pre ich oči, neboli pre niKoho oči.. nie nebola som nahá ale nebola som ani sama
aj moja mamina sem chdí a číta si fóra, profil... ale niekedy mi to ide na nervy lebo ona ma potom od PC vytalčí, lebo si tam sadne ona a začne všetko čítať, no čo už, a sa smejem že taká stará že čo ju tu tak zaujíma a povedala že sa jej táto stránka páči
mama neweee zapat notebuk a je to moj wlastny ona ho nekupuwala taže ked sa ho dotkne je po nej....a mi mame teraz dodžubkani net a tak chitaam nejaki od susedowcow...chuudata učty ....no a ona si misli že jedinee čo robim na noutbuku je dawam sem fotos
To by ma naštvalo, ale ešte viac ma naštvalo, ked som zistila že mama sa mi hrabala vo veciach, čo som mala v zásuvkach. To bolo asi tak pred siedmymi rokmi. Mala si vidieť ten hysterický záchvat, čo som dostala
Nepíšte v tom prípade do svojich blogov a profilov hlúposti. Načo vytrubovať do sveta ako sa kto kedy a ako nadrbal? Práve tvojim rodičom by som to dal ako prvým prečitať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale hej, nastvalo by ma to.
stvalo a riadne...
nehanbim sa za neho...len...by ma to tiez stvalo
dalsia vec...dost bol problem ked nahodou objavila ten text v tvojom profile kde som spomenuty
ale moja mama hlavne nema potrebu nieco take robit, naco aj? ked cosi chce, spyta sa ma na to, nebude mi tu spiclovat...
Prišla som domow a oco:No,čo aky alkohol ti chuti najwiac?
Ja:Že čoo?Prečo?Nijaky božee oci
Oco:Wodka is best?
Ja:Nehrab sa mi w PC!A nie nechuti!
Oco:Nabuduce sa aspon odhlas!
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
skusa zobrazit ten super smajlik, jak ho mam dat? strasne s ami paci
:// :// ://
Nepíšte v tom prípade do svojich blogov a profilov hlúposti. Načo vytrubovať do sveta ako sa kto kedy a ako nadrbal? Práve tvojim rodičom by som to dal ako prvým prečitať.
a birdz nepozna. a dufam ze asi nespozna.nedovolim