Kuchár?Menší šok no kebyže som vedela čo konkrétne karé je hamba jakeď varím tak nikdy nie podľa receptu,dávam tam totálne všetko zapoj trochu fantázie
@tenario neviem prečo proste ma to prekvapilo ale ni nepríjemne samozrejme @karculienka naši si už zvykli hoci keď ja varím dobre viem že mama všetko čilli a podobné štipľavé veci skrýva .Dhoci to tají milujem thajskú kuchyňu a čilli a podobné veci dávam úplne všetkého (mimo koláčov)
@10 asi toto
Potrebujeme: bravčové karé bez kosti cca 400 gr, 1 vajce, po 1 polievkovej lyžici horčice a kečupu, po jednej kávovej lyžičke - mletú rascu, podravku, sladkú papriku, majorán a polovicu kávovej lyžičky čierneho mletého korenia.
Ako na to:
Mäso nakrájame na rezne - prípadne aj naklepeme. Do nádoby zmiešame vajce, horčicu, kečup a ostatné koreniny. Potom mäso dôkladne namáčame v pripravenom páci. Necháme odležať aspoň jeden deň. Opekáme na zohriatom tuku asi päť minút.
neuveril by si ale toto idem dnes robiť mama mi to ešte ráno kázala ale nebudem to robiť z bravčového ale kuracieho a ešte dám aj olej a urobím marinádu
jak som precitala to "vyuceny kuchar" zacali sa mi zbiehat slinky nepamatam sa kedy som naposledy jedla daco co mi fakt chutilo boze babka vari same sajrajty a ked chce navarit daco co zboznujem pokazi to ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@karculienka naši si už zvykli hoci keď ja varím dobre viem že mama všetko čilli a podobné štipľavé veci skrýva .Dhoci to tají milujem thajskú kuchyňu a čilli a podobné veci dávam úplne všetkého (mimo koláčov)
Potrebujeme: bravčové karé bez kosti cca 400 gr, 1 vajce, po 1 polievkovej lyžici horčice a kečupu, po jednej kávovej lyžičke - mletú rascu, podravku, sladkú papriku, majorán a polovicu kávovej lyžičky čierneho mletého korenia.
Ako na to:
Mäso nakrájame na rezne - prípadne aj naklepeme. Do nádoby zmiešame vajce, horčicu, kečup a ostatné koreniny. Potom mäso dôkladne namáčame v pripravenom páci. Necháme odležať aspoň jeden deň. Opekáme na zohriatom tuku asi päť minút.
Aká vďačná téma toto varenie
@tenario - to znie chutne