ahojte..........no uz 3 mesiace a tahame treti chodim s priatelom,ale stale a asi to tak bude navzdy stale ma trapi jedna vec! a to j ze niektory ludia a to su asi aj deti okolo 15-16 rokov nam do toho kecaju! ja viem mam 16 rokov ale tak uz som si toho
mala som mierne vacsi problem citat po tebe ale co ti na tom vadi? ja som tiez podla slov niektorych neviem co vsetko spravila a moj priatel ma najmenej podla niektorych 3 krat podje**l ale normalny clovek sa dokaze na taketo kecy povzniest, nemyslis?
no holy, zdá sa že po tvojom komente urgentne fotku vymazala...nechápem vás, ľudia, ako sem môžete písať o podobných veciach. prečo si záležitosti vzťahu neriešite medzi sebou alebo sa nevyplačete v blogu???tak či onak, neviem čo ti poradiť snáď len toľko, že treba srať na to, čo hovoria ostatní. ta
ahojky moja myslím si že by ste sa mali ty a tvoj priatľ porozprávať s dotyčními ľudmi ktorí sú ako som pochopila proti vášmu vzťahu. ak nič nepochopia a budu sa stále správat ako malé deti tak to potom niesú tý pravý kamaráti. cmuk držím palečky aby vám to spolu dlho vydržalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
táto fotka už raz bola pri jednom nicku, ale tá slečna mala 19 a tiež iba riešila problémy so vzťahmi...
ahojky moja myslím si že by ste sa mali ty a tvoj priatľ porozprávať s dotyčními ľudmi ktorí sú ako som pochopila proti vášmu vzťahu. ak nič nepochopia a budu sa stále správat ako malé deti tak to potom niesú tý pravý kamaráti. cmuk držím palečky aby vám to spolu dlho vydržalo