No priznajte sa kedy ste boli naposledy v divadle... ja som bola na jedno absolventské vystúpenie z tanečnej no jo a pred tým som bola donútená ísť na operu no
Do Thálie chodím často pretože sú tam niektoré fakt zaujímavé predstavenia. A do Janka Borodáča len málokedy pretože tam chodí iba vyššia vrstva a tam ja neptrím.
som na seba a moju lasku pysny,lebo my sme chodili v zime a do divadla,teraz su divadalen prazdniny aspkn v ke na melej scene,tam sme chodili,takze naposledy som bol niekedy v zime.. .
Milujem divadlá. Ale dávnejšie som nebola... Pretože celá naša chodba mala embargo na divadlá a výlety, takže sa nič nekonalo. Ale naposledy som bola pred pár mesiacmi na Ženskom zákone. A na akomsi poloamatérskom predstavení Rum, vodka... Ale stálo to fakt za to.
pol roka dozadu na cymbalin od shakespearea a potom v konzerthaus vo viedni na klavirnom trojtetu ci co to bolo ale to sa asi nerata. ci ano? ci to nie kultura ale divadlo len>? tak potom v zime naposledy
Mno thak ja ttam chodim kazdy tyzden V BA vzdy na ine predstavenie a menim divadla aj ked ja osobne herectvo studujem a vecsinu predstaveni mam zadarmo I love IT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale počas školských výletov som prišla napríklad aj na to, že opera nie je moja šálka kávy
A najbližšie idem zase v septembri (hneď ako sa skončia divadelné prázdniny )
Predstavenia, kde hrám sama, tie radšej nerátam ani by som ich vidieť nechcela