v poslednych dnoch som velmi premyslal a napadlo ma ze mi je velmi luto ze som chlapec.mozno som rad,ale pripadam si velmi divne ked idem po ulici a uvedomujem si ze som chalan.divny pocit a je mi blbe sa vonku usmiat na ludi lebo oni si pomyslia ze ci so
preco cces byt dievcxa ?? ja som kedysi chcela byt chalan lebo oni môzu vsteko aj cikat postojacky : smiley: a uces môzu mat aky ccu a nemusia si furt cesat vlasi a coo no to bolo kedysi som spokojjna sama zo sebou momentalne
aa šaak byť babou neni až také úžasné, síce ja som spokojná, že som dievča.... ale tak... a usmievať sa môžeš na hocikoho aj ja sa usmievam, aj o mne si myslia, že som trtka, čo sa stále škerí... ale nedávam sa do izolácie.(ani ty to nerob). niektorým ľuďom sa to páči a iným zas nie...
@0 , preco by si sa nemohol na ludi usmievat len preto, ze si chlapec? sak to je normalne, mna vzdy milo prekvapi ked sa na mna niekto usmeje, a ked mam naladu tiez sa na ludi usmievam. Ze si pomyslia ze si blbec? ich problem ze ta nechapu...
kazde pohlavie ma svoje vyhody aj nevyhody, idealne by bolo skusit obidva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aa šaak byť babou neni až také úžasné, síce ja som spokojná, že som dievča.... ale tak... a usmievať sa môžeš na hocikoho aj ja sa usmievam, aj o mne si myslia, že som trtka, čo sa stále škerí... ale nedávam sa do izolácie.(ani ty to nerob). niektorým ľuďom sa to páči a iným zas nie...
tú časť o usmievaní nechápem, ja sa usmievam na všetky výstredné dôchodkyne, Maďarov, metalistov a matfyzákov, a nemám problém s názorom ostatných.
A pravdu povediac,aj ja sa stále usmievam keď idem po meste a je mi to z duše jedno!
@bress To ma napadlo ako prvé, keď som prečítala nadpis. Ale keď som sa pozrela, kto to založil, tak radšej si zatiaľ nechám tieto.
@wewo
kazde pohlavie ma svoje vyhody aj nevyhody, idealne by bolo skusit obidva...