mi prosim povedzte ako s kamarata spravit aspon o kusok lepsieho kamarata a potom mozno aj priatela....DO PRDELE keby som nebola taka strasna hanblivka......by som potrebovala vediet ako by som sa sama mala konecne do niecoho postrcit.......
takto to napisem nech to plati akokolvek. niektori z nas su hlupi a ti druhi taki sikovni ze to vedia vyuzit tak preto.
barborka nakopnem a jedem, a porozmyslaj ci sa ti oplati mat z neho priatela.lebo aj z takehoto kamarata sa da sprvait najkamos staci cas a spolocne rozhovory a vsetko bude len sa naozaj treba nakopnut lebo ako povedal 1 clovek,ktoreho by som teraz najradsej ani nepoznala, NIC SA ROVNA NIC NA DRUHU.
chalani su svine! Vynimiek je len par a tie sa cenia... sak chalosi na nic ine nemyslia len na jedno a to iste! Ak nedostanu babu tam de ju chcu mat vykaslu sa na nu... poznam take e je to hruza
Laurus?no tak som sa nakopla.........a?skoncilo to ze tak ze v podstate stale neviem na com som....som sa ho normalne spytala ci by so mnou neskocil na cajik....o on na to ze ma v hlave este stale svoju byvalu ale ze straaasne rad so mou niekedy pojde....takze tak....som si poplakala a este si asi aj zoparkrat kvoli nemu poplacem ale mozem povedat ze ma to posunulo aspon o kusok dalej....a este k tomu ze ci sa oplati mat z neho priatela.....som si 100percentne ista ze ano ale na druhej strane laska moze byt slepa....
tak skus s nim travit cas, no ved chodte na ten caj bavte sa o vsetkom, pomoz mu vylizat sa zo stareho vztahu.sakra vacsina ludi co dostala kopacky mysli na predchadzajuci vztah pokym nepride dalsi.btw ako dlho je uz bez priatelky? lebo predsa len aj od toho to zalezi.
jakze nevies na com si?vies, mas sancu tak ju skus vyuzit pre svoj prospech.potrebuje pomoc nie je nic lepsie ako mu pomoct tym mu ukazes ze ti na nom zalezi a mozete stavat vztah na priatelskych zakladoch.vzdy je naj mat z neho najprv priatela ako frajera, lebo ked ti nieco strasne vadi na priatelovi tak jednoducho sa s nim stykat pomaly prestanes, pri frajerovi by si to musela sa naucit respektovat ak nie tak nastane kriza, co bude dost tazko riesitelna aj ked sa budete mat radi.budete mat vztah kde to skripe a je zbytocne ho potom zachranovat.ked ti to raz vadi, tak ti to vadi, aj ked sa budes snazit, aby ti to tak nevadilo ale ono sa to len vystupnuje a raz sa naseres a vyleti to z teba ani nebudes vediet ako a bude to boliet oboch a zbytocne.
tak sa nakopni este raz a teraz uz nech je aj nejaka ta cajikova akcia. a ked sa nebude chciet dostat z tej depky aj napriek tvojej pomoci, tak bude naj ho nechat tak.to nema vyznam aby si davala do toho energiu ktoru mozes pouzit efektivnejsie.a zbytocne neplac, ako vravim svojej mini sestre, len ta hlavicka bude zbytocne boliet a ocka budes mat zbytocne cervene.
s tou jeho byvalou je to takto:on ju spoznal zahranici a ked odtial odchadzal tak sa to jednoducho skoncilo...a bolo to myslim niekedy cez prazdniny....no a s tym cajikom:on sice povedal ze mozme niekedy nan skocit ale pokial nepride on za mnou ani prstom nepohnem...lebo zase odtial potial..aj ja mam svoju hrdost...pokusim sa to brat s nadhladom a nerevat lebo stale si myslim ze CHLAPI SU SVINE.....a strasne dakujem za podporu...si an nevies predstavit ako to moze niekedy pomoct....
vacsinou baby hovoria CHLAPI SU SVINE.. len ten moj jurko durko janko misko ferko moricko NIE! a prave ten jurko mucko fridolin ich za par tyzdnov posle do .. viete kam.. to teplejsich casti ludskeho tela
Teraz to mas uplne jednoduche sprawit z neho prinajmensom dobreho kamarata. Ked su chalani w pi.. tak samozrejme (ako aj baby) potrebuju niekoho mat pri sebe, mno takze furt sa snaz byt s nim a mas ho
boooooze......ked ono sa to tak pekne pocuva:skus byt stale s nim....sprav si z neho aspon dobreho kamarata.....lenze teraz je to uz o dost tazsie ked vie co k nemu citim......do prdele.......
mm tak to hej teda, ale tak az neni blbi tak nema dovod nebit s tebou kamarat (taky lepsi). mno len kasli na hrdost a ho wolako wytiahni na ten cajik a bud mila a hlawne sa nehambi sak o nic nejde
boze ked ja toho chalana nechapem....zavola ma na stuzkovu,potom ma tam celu dobu obskakuje.....vazne neviem ci mu robi dobre ked ma drazdi(a urcite vie ze som z neho uuuplne namakko)alebo len citi nejaku strasnu povinnost sa mi venovat po tom co som mu povedala...........preco to nemoze byt jednoduche??????????????????????????????????
mila barborka...mozno ani on sam nevie co chce ja som sa s jednym chalanom takto dotahovala pol roka ...a len pred par dnami sme sa dali konecne dokopy, z tvojho rozpravania urcite mu nie si lahostajna...tak vydrz ak ti na nom zalezi...drzim palceky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
barborka nakopnem a jedem, a porozmyslaj ci sa ti oplati mat z neho priatela.lebo aj z takehoto kamarata sa da sprvait najkamos staci cas a spolocne rozhovory a vsetko bude len sa naozaj treba nakopnut lebo ako povedal 1 clovek,ktoreho by som teraz najradsej ani nepoznala, NIC SA ROVNA NIC NA DRUHU.
jakze nevies na com si?vies, mas sancu tak ju skus vyuzit pre svoj prospech.potrebuje pomoc nie je nic lepsie ako mu pomoct tym mu ukazes ze ti na nom zalezi a mozete stavat vztah na priatelskych zakladoch.vzdy je naj mat z neho najprv priatela ako frajera, lebo ked ti nieco strasne vadi na priatelovi tak jednoducho sa s nim stykat pomaly prestanes, pri frajerovi by si to musela sa naucit respektovat ak nie tak nastane kriza, co bude dost tazko riesitelna aj ked sa budete mat radi.budete mat vztah kde to skripe a je zbytocne ho potom zachranovat.ked ti to raz vadi, tak ti to vadi, aj ked sa budes snazit, aby ti to tak nevadilo ale ono sa to len vystupnuje a raz sa naseres a vyleti to z teba ani nebudes vediet ako a bude to boliet oboch a zbytocne.
tak sa nakopni este raz a teraz uz nech je aj nejaka ta cajikova akcia. a ked sa nebude chciet dostat z tej depky aj napriek tvojej pomoci, tak bude naj ho nechat tak.to nema vyznam aby si davala do toho energiu ktoru mozes pouzit efektivnejsie.a zbytocne neplac, ako vravim svojej mini sestre, len ta hlavicka bude zbytocne boliet a ocka budes mat zbytocne cervene.