vyzeras dobre neboj sa ja mam to iste len naopak - som mrnave deculo vekom ale myslia si ze mam sedemnast bohvie co to bude v tridsiatke - budem vyzerat ako mrtvola
to je dobre ja amm za dva mesiace 18 a stale vyzeram na 14,nevadi mi to ani ,lepsie vyzerat mladsie ako starsie na svoj vek,no takze ked bem mat 30mozno bem stave vyzerat na 20heheh
nie pítať ale pÝtať .. hovoria ti niečo vybrané slová po P ? ... asi nie si myslím .. a klídek prosím ťa len som ťa opravila .. lebo ak má človek 18 rokov a nevie pravopis a už vôbec neovláda vybrané slová tak je to HANBA .. neďakuj ahoj, príjemný večer
@aneta8875 dakujem, ze si ma opravila. a viem, ze to je hanba, a toto leto si sadnem ku kniham, a budem sa ucit slovensky pravopis, lebo som nechodil na SLovensku do skoli, a nemal slovencinu, tak preto pisem, ako pisem. Snazim sa, ale viem, ze dost casto napisem dobru koninu...
Nemysli si, ze sa hnevam. Uplne s tebou suhlasim, ze clovek by mal vediet aj spravne pisat, a prave ludia, ako ty, co mi ukazuju, ze to neni take sto percentne su pre mna motivacia, aby som si pozrel trosku aj pravopis a gramatiku. S pozdravom Jaro
ja mám sedemnásť.. a mne hovoria ľudia, že vyzerám na 20 to je podľa mňa horšie, keď už teraz vyzerám tak staro a to sa ani nemaľujem vôbec výrazne buď rád, že vyzeráš na mladšie..
povedal by som na 19, no ja mam 12 a kamarati co maju okolo 15 ked ma prvy krat videli povedali ze ich nemam odrbavat ze 12 urcite nemam, aspon 14 mi tipli ale neviem ci je to dobre ked mi tipuju 14 , kolko to bude v 17-20-25 ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja som to robil v 16
som si nechal take vacsie fuzy a bol pokoj z obcankou :p
ked som kupoval chlast nikto nic
nie pítať ale pÝtať .. hovoria ti niečo vybrané slová po P ? ... asi nie si myslím .. a klídek prosím ťa len som ťa opravila .. lebo ak má človek 18 rokov a nevie pravopis a už vôbec neovláda vybrané slová tak je to HANBA .. neďakuj ahoj, príjemný večer
Nemysli si, ze sa hnevam. Uplne s tebou suhlasim, ze clovek by mal vediet aj spravne pisat, a prave ludia, ako ty, co mi ukazuju, ze to neni take sto percentne su pre mna motivacia, aby som si pozrel trosku aj pravopis a gramatiku. S pozdravom Jaro
to čo si napísal znie neuveriteľne ale tak ak je to pravda, tak držím palce
@0 neviem.Asi 20...