dizajn sa mi páči ... celý ... okrem nastenky (to je jedina kravina)
no a funkcionalita ? ide pomaly, blbnu notifikacie, a nie všetko funguje ... až bude ... bude sa mi páčiť celý ... a hlavne tu nastenku treba dizajnovo opraviť ...
a ešte niečo ...
pridať časove udaje do listu fór a statusov ... O M G
Niežeby ma tento nový B nasral,skôr len spôsobil bolesť hlavy,keďže je to tu také chaotické. Tá nástenka sa mi neľúbi (a nielen mne), TSky - to je tiež dosť odveci a celé je to nejaké nedomyslené.
Cením si snahu toho niekoho,neviem koho,kto to robil,ale lepší bol starý dizajn- stačilo ho trošku upraviť a bolo by to fajn.
Statusy sú hrôza, pomalé je to, hviezdičkovanie neviem či funguje, fantómové TSky samozrejme, oneskorené notifikácie, hrozný profil proste tie veci na ktoré sa tam pýtajú a čo treba vypĺňať a toto
Asi som už starý na to ale ide to do hofien
avšak už to bolo spomenuté, smajlíci veľkosti malých veľrýb sú super
Mňa birdz robi starou, ešte nemám 19!
Statusy sa mi neľúbia, však keď otvorím pesničku nedá sa zavrieť. A aj obrázky su nič moc. A ešte mám aj fantomovu Tsku
@highvoltage !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ukazuje mi, že si mi to okomentoval o 18:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tiež asi odídem, ako aj teraz som sem už chodil iba kvôli blogom. ale tým ako to tu teraz vyzerá a aké to tu má funkcie sa jasne zadefinovala cieľová skupina a mne to teda nič nehovorí.
neviem sa tu este zorientovat. Neviem ci ide iba o zvyk alebo je to teraz menej prehladne, alek azdopadne to vyzera dobre. Este poopravovat a bude to super
nevyznam sa tu nejak, mam z toho fobiu smiley: a nepaci sa mi, ze niekomu nemozem dat 1* za blog, ked mu chcem povedat, ze stoji za prd, ale nechcem byt prilis kruta a pisat skaredy komentar.
Nie je to až také zlé, chyby sa dúfam ešte opravia, nástenka by mohla byť čitatelnejšia, ale celkovo dizajn ok len čo mi prekáža teraz najviac je to divné fórum podľa kategórií :o smajle dobré len keby ich dolu stále ukazovalo
Ta mobilna verzia mi ide mega ale ze mega zle... ako nwm ci je to len mojim mobilom alebo co ale takmer nic mi nejde otvorit... K tomuto foru som sa snazila dostat hadam 10 min aby som sa postazovala
Práve som bola prihlásená ako iný človek..
Nepáči sa mi lajkovanie, nie sme na fb, práve to som tu mala na birdzi rada, že tu nebolo hodnotenie fotiek/statusov a všetkého lajkami.
A čo je to s tými blogmi ? Jeden blog tu pridá 2x/3x po sebe.
Podľa mňa je to na mobile dosť nahovno, rovnako ako na kompe. Neprehľadnosť zoznamu fór, proste je to nahovno. Ten starý formát možno nebol taký pekný, ale bol prehľadný. Tu je milión vecí naplácaných a nie k úžitku...
Keby sa ma opýtali či je oukej, že na jednopísmenový status ti Birdz vyhradí milión krát milión pixelový obrázok v pozadí, tak by som im povedal, že nie. A dodal by som, že keď majú toľko zbytočného priestoru, nech radšej zväčšia zobrazený avatar a meno autora statusu. Ale len keby sa ma spýtali.
Pokus číslo 83: Konečne sa mi podarilo prihlásiť! Idem sa teda posťažovať:
- neprakticky nafúknuté smajle ,
- neprakticky veľké, zvláštne, hipsterské a otravné statusy, ktorých font neobsahuje naše špeciálny znaky (to ako fakt? O.O),
- roztiahnutá profilová fotka, zmizlo kopec údajov z profilu, naposledy som vraj bol prihlásený: 1. 1. 1970,
- v záhlaví nevidím upozornenia na TS-ky a tagnutia (nieže by mi tu niekto písal, ale bolo by dobré to tam mať!),
- štyri kocky na vrchu hlavnej stránky, ktoré tam strašne zavadzajú,
- menej súkromia (zobrazuje ľuďom priateľov),
- dlhá odozva serverov,
- včera nikde žiadne upozornenie, že sa toto stane a že sa ľudia nebudú môcť prihlásiť/že im zmizne obsah,
- na hlavnej stránke ponúka len 6 nových tém a 7 nových blogov,
- nemám rád, keď zmiznú funkcie, ktoré človek oceňuje, že sú.
Pripadá mi to skor ako zoznamka pre deti.. a nie ako forum a stranka kde studenti/školaci pridávaju blogy a podobne.
stranka už pomaličky stráca zameranie a vlastne vyznam, to uz radsej asi pokec, ten je prehladnejši ked tak pozerám.
Joj takto to poviem ..
Mne sa to paci ...ja som na mobile a je tu par veci ktore ma milo prekvapili a par ktore su strasne odveci
Ked som 1.x dosla na B vedela som sa orientovat vpodstate hned..teraz som tu pomaly rok a toto ked sa zmenilo tak to je tazsie ako vtedy
Pride mi smiesne ze niekto brutalne nadava na nieco co ma niekto iny zas najlepsie to potom lutujem tych co to maju opravovat ked kazdemu blbne nieco ine
A ako..ja neviem sice ako to cele funguje a ako sa to robi ale zaujimalo by ma ako vznikaju tie nahodne "srandy" ze niekomu sa zmenia narodky alebo vymaze par blogov (keby aspon vsetky
Ale celkovo sa mi to paci len toho treba toolko opravit ze az
@dumbledore to fakt?? no ešte "lepšie", to je naozaj super nová vychytávka... to si kadejaká trumpeta bude mazať vo vlastnej téme commenty, ako sa jej to bude hodiť...
Nuž čo k tomu asi dodať budem si na to musieť zvyknúť ale až teraz som a prihlásil tak to tu prezkúmavam :o) a nevidím pod komentom ked ho píšem smiles
Na birc chodim hlavne cez telefon a na mobile je to teda uplne na picu, ale uplne totalne na picu.. Skusim to na PC, ak to nebude lepsie, tak po 7 rokoch na tomto portali je to pre mna konec a najhorsi dizajn ever...
Sorry snaha bola...Ale nope.
dizajn sa mi nepaci, ani to, ako je to bezhlavo a neprehladne vsetko spravene. ale tak, zvyknem si a na to, ako "casto" sem chodim, mi to moze byt jedno
pekny dizaj, som rad ze mi ide konecne zmenit profilovku, ale ta nastenka je absolutna katastrofa, chaos strasny, inac mne ide rychlo, nic nelaguje, ale zatial som nevedel najst tu cast ked idem na niekoho profil a vidim co kde komentoval, tazsie sa tu teraz stalkuje
Keďže si pamätám birdz ešte úplne keď začínal, nenasralo ma to, iba trocha šokovalo lebo som to nečakala Ale inak to vyzerá fajn, aj keď mi tu nefungujú poriadne nejaké veci...
Pôvodne som chcela napísať, že nový birdz ma ani tak nenasral (pamätám si ešte ten úplne prvý, je to riadny pokrok) ....ale potom ma celkom nahnevalo, že mi tu blbne pridávanie príspevkov do fóra :/
a mne sa paci! dizajnovo je super, jedina na stena je fakt zla a neprehladna, v profile mi tiez trvalo dlho kym som sa v nom zorientovala, ale pokial sa opravia bugy a tieto veci co ludia spominali tak si myslim ze dobre
Čo ja viem. Pre mňa akosi soc. siete nikdy moc neboli. Ja cez tieto siete sa akosi neviem zoznamovať s ľuďmi čiže je mi to jedno. Ale dizajnovo sa mi to tu páči, za mňa palec hore.
chýba tu strašne veľa vecí, je to tu trošku (trošku dosť) neprehľadné, hlavne tá nástenka... ale momentálne ma serú úplne iné veci, takže sa nejdem rozčuľovať kvôli trápnemu birdzu
@tomas (sorry, nedalo sa mi komentovať, skúšala som to včera niekoľkokrát a furt server error)
k tej mobilnej verzii, vypichla by som hlavne to, že cez Operu mini sa tie rozbaľovacie menu nedajú rozbaliť, takže je prakticky nefunkčná - cez Chrome ale funguje bez problémov chýba mi zobrazovanie čísla komentárov a vadí mi neprehľadnosť birdz.sk/forum (to triedenie podľa tém a až potom podľa času pridania, staré zobrazovanie bolo oveľa prehľadnejšie) a ešte neprehľadnejší homefeed... Inak sa mi dizajn aj funkcionalita páči, lepšie ako starý Birc, už len vychytať muchy
Dnešné zistenia, nejde mi editovať vizitka (ktorá je veľmi trápna, ale predsa), nedajú sa skrývať/mazať blogy, prekáža mi znakové obmedzenie statusov, nevidím feed od priateľov (vďaka čomu mám ale strašne veľa času na reálny život), večná fantómová notifikácia, v reakciách nezobrazuje samotnú reakciu, len link na ňu (pri včerajšej rýchlosti to ani nemalo význam rozklikávať), počty fanúšikov sa mi vyslovene menia každú hodinu (čo tiež nie je podstatné, ale wtf), nečíslované komentáre.
ešte ďalšia vec, mám java dotykový mobil a na web používam uc browser kde som starý birdz vedel ako-tak používať, tento už vôbec, to je ale môj problém no :S
Mne najviac vadia asi tie statusy a neprehľadná nástenka, hoci na tú som až tak často nechodil, no tie statusy vytvárajú na celkovej stránke obrovský bordel, totálna neprehľadnosť a nepáči sa mi to. Ani mne neukazuje číslovanie komentárov a tiež mi trochu vadí to, že sú fóra rozkategorizované a až potom podľa času vytvorenia, to je somarina ale OK ak to chcete mať. Len tie statusy preboha zmeňte naspäť, aspoň to... Vizitku a profilové veci neriešim, veď aj tak je to jedno kto má čo v profile...
@riskozvychodu ja nič nelistujem, ďalšia novinka pre mňa nikde mi tu neukazuje, že je fórum rozdelené do viacero podstránok... skopčil by si mi link na tú s aktuálnymi komentármi? Neviem, ako má vyzerať URL, už si ju budem zadávať manuálne...
Toľko k mobilnej verzii, ani to celé fórum nezobrazí
mna neskutočne! neviem či mohol byť horší... absolutne mi nevyhovuje pre mna je neprehladný... chcel som dať komentár pod fotku a dal som ich 6 .. sorry @kolpo...
som tu síce od 16rokov ale asi sa to teraz v 22 zastaví...
no tá nastenka je najväčšia katastrofa podľa mňa. všetko ostatné je o zvyku a o tom, že sú tam nejaké nové funkcie atď.
A nepáči sa mi, že máme karmu od nuly a že som stratila fandov, ktorí síce už nevedia, že existujem ale tak tešila som sa z nich
neviem nic najst, co sa mozno spravi po case, kedze momentalne pouzivam iba mobil tak neviem posudit pc verziu ale myslim si ze vacsina ludi chodi na B z mobilu a teda ziadna slava, strasne malo sa toho vojde na obrazovku a tie statusy...no, well, whatthefuck, preco sa tam da napisat viac ako sa realne vojde?
@darkestangel presne na mobily je to hrozne a aj ja som sem chodil vacsinou cez mobil inak dal som ti hviezdicku aj ked neviem co to znamena
a celkovo proste dizajn mal zostat taky aky bol len sa malo vsetko sfunkcnit proste toto cele je nejkake neprehladne , velke a divne ako napriklad top fora,fotky atd boli predtym o moc rozumnejsie spravene myslim ten system
NOVE-DNES-VCERA-7 DNI
kks a kde su smajliky ? a preco sa forum rozdeluje na stranku 1,2... ako na war forach ? a to cislovanie komentov ? no ja neviem ale takto to asi nepojde polka ludi odtialto zdrhne
@tomas v mobile nezobrazuje cele statusy.. Len kusocek na nastenke a na hlavnej stranke a po rozkliknuti konkretneho statusu len to obrovske gycove pismeno, viac nevidim.. Toto je fakt naj najhorsia vec ktora sa prekusnut neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
no a funkcionalita ? ide pomaly, blbnu notifikacie, a nie všetko funguje ... až bude ... bude sa mi páčiť celý ... a hlavne tu nastenku treba dizajnovo opraviť ...
a ešte niečo ...
pridať časove udaje do listu fór a statusov ... O M G
Cením si snahu toho niekoho,neviem koho,kto to robil,ale lepší bol starý dizajn- stačilo ho trošku upraviť a bolo by to fajn.
Asi som už starý na to ale ide to do hofien
avšak už to bolo spomenuté, smajlíci veľkosti malých veľrýb sú super
:letim:
Statusy sa mi neľúbia, však keď otvorím pesničku nedá sa zavrieť. A aj obrázky su nič moc. A ešte mám aj fantomovu Tsku
ale inak pekný dizajn
V podstate mňa nasrali veci, ktoré tu vyššie boli už spomenuté.
jedina zachrana, ze si tu v zoznamovadle FWB najdem milenku
A pozverejňovalo mi veci z roku 2009, nejdem sa ani hanbiť, proste toto je unreal
Jak som to prvy raz zapol som myslel že mam dojebany chrome abo čo a že nenačitava stranku more
chýba tajné číslo (to má byť asi karma po novom)
aspoň že to vyhľadávanie je spravené poriadne
klasický profil, kde je menu aj vľavo bol o veľa lepší
stále chýba CCS-ko (keby sme si mohli zmeniť aspoň farbu pozadia
chýba mi tu klasická žltá a celkovo je to dosť bledé a červenú nahradili ružovou
aspoň že sa @tomas snaží pohnúť to tu dopredu, už len spariť reklamu
to že profilky sú v krúžkoch je MEGA SPROSTOSŤ
veľké smajle sú dosť na nič, lebo to kazí celkovú úpravu textu a z tu nie je ani tá liška pod komentom, kde boli všetky
len pridajte moznost vkladania ich,pretoze teraz ak nepoznam kod smajlika som strateny
na mobile to vyzera cele fakt super
Nepáči sa mi lajkovanie, nie sme na fb, práve to som tu mala na birdzi rada, že tu nebolo hodnotenie fotiek/statusov a všetkého lajkami.
A čo je to s tými blogmi ? Jeden blog tu pridá 2x/3x po sebe.
Keď sa toto nechá mam v piči.
Boli ma z vás hlava.
idem het.
- neprakticky nafúknuté smajle ,
- neprakticky veľké, zvláštne, hipsterské a otravné statusy, ktorých font neobsahuje naše špeciálny znaky (to ako fakt? O.O),
- roztiahnutá profilová fotka, zmizlo kopec údajov z profilu, naposledy som vraj bol prihlásený: 1. 1. 1970,
- v záhlaví nevidím upozornenia na TS-ky a tagnutia (nieže by mi tu niekto písal, ale bolo by dobré to tam mať!),
- štyri kocky na vrchu hlavnej stránky, ktoré tam strašne zavadzajú,
- menej súkromia (zobrazuje ľuďom priateľov),
- dlhá odozva serverov,
- včera nikde žiadne upozornenie, že sa toto stane a že sa ľudia nebudú môcť prihlásiť/že im zmizne obsah,
- na hlavnej stránke ponúka len 6 nových tém a 7 nových blogov,
- nemám rád, keď zmiznú funkcie, ktoré človek oceňuje, že sú.
Dizajn je pekný.
zmenilo mi to údaje
v Opere nezobrazuje čísla komentárov
stranka už pomaličky stráca zameranie a vlastne vyznam, to uz radsej asi pokec, ten je prehladnejši ked tak pozerám.
Pekna praca Tomas..
inak super, že: Salora
prihlásený 1. 1. 1970
Mne sa to paci ...ja som na mobile a je tu par veci ktore ma milo prekvapili a par ktore su strasne odveci
Ked som 1.x dosla na B vedela som sa orientovat vpodstate hned..teraz som tu pomaly rok a toto ked sa zmenilo tak to je tazsie ako vtedy
Pride mi smiesne ze niekto brutalne nadava na nieco co ma niekto iny zas najlepsie to potom lutujem tych co to maju opravovat ked kazdemu blbne nieco ine
A ako..ja neviem sice ako to cele funguje a ako sa to robi ale zaujimalo by ma ako vznikaju tie nahodne "srandy" ze niekomu sa zmenia narodky alebo vymaze par blogov (keby aspon vsetky
Ale celkovo sa mi to paci len toho treba toolko opravit ze az
Jediné čo mi chýba je asi tie bývalé novinky či ako sa to volalo. Ako teraz budem sledovať kde a čo napísala SISI?!
Sorry snaha bola...Ale nope.
zrejme je to momentálne nadmerným množstvom uražiek na nový birdz...
k tej mobilnej verzii, vypichla by som hlavne to, že cez Operu mini sa tie rozbaľovacie menu nedajú rozbaliť, takže je prakticky nefunkčná - cez Chrome ale funguje bez problémov chýba mi zobrazovanie čísla komentárov a vadí mi neprehľadnosť birdz.sk/forum (to triedenie podľa tém a až potom podľa času pridania, staré zobrazovanie bolo oveľa prehľadnejšie) a ešte neprehľadnejší homefeed... Inak sa mi dizajn aj funkcionalita páči, lepšie ako starý Birc, už len vychytať muchy
Páčia sa mi nové webky tho.
je to ako fóra na starom
a ono to ukazuje môj komentár? ja som ho pridávala x krát a furt nič, ani tvoju reakciu tu vo fóre nevidím (ešte že mi ju ukázalo v tagnutiach)
a ďalšia vec čo ma práve teraz nahnevala, prečo listujeme fórum? šak všetko na jednu stránku
Toľko k mobilnej verzii, ani to celé fórum nezobrazí
» birdz.sk/forum/no-takze-...
som tu síce od 16rokov ale asi sa to teraz v 22 zastaví...
a ukazuje to tu blbosti... na hl. stranke ukazuje 130 commentov a tu v teme ich je 109
som si nevšimol.... genius, co to vymyslel, to mohol dať aj hore...
A nepáči sa mi, že máme karmu od nuly a že som stratila fandov, ktorí síce už nevedia, že existujem ale tak tešila som sa z nich
a celkovo proste dizajn mal zostat taky aky bol len sa malo vsetko sfunkcnit proste toto cele je nejkake neprehladne , velke a divne ako napriklad top fora,fotky atd boli predtym o moc rozumnejsie spravene myslim ten system
NOVE-DNES-VCERA-7 DNI
Mna nie!
@bunnyboy
tak som birdz zbožňovala ale teraz uvažujem, že to tu pomaly opustím... :/
a PROSIMPROSIM MOZNOST MAZAT STATUSY;;;-Z!!!!!!
....