Podpaľač zničil vzácnu múmiu Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom. To čo už stvárajú niektorí ľudia dnes, no otras. Boli ste sa tam ta ňu niekedy pozrieť? Si pamätám, že tam chodievali decká aj na výlety...
kým to nedávali v správach, ani som nevedel kto to Žofia Bosniaková bola a že nejaká existovala, a už vôbec som nevedel že jej múmiu niekde vystavovali
ako podla mna to bolo dost hnusne od neho, ale co sa tyka toho vystavovania tej mrtvoly, tak to sa mi dost nepacilo... to je take, no.. ake by vam to bolo, kebyze vas po smrti vystavia a chodia sa na vas chodit pozerat zastupy ludi? viem, uz to moze byt jedno ale aj tak. ale tak ci tak je uzasne, ako sa to telo dokazalo samo zakonzervovat a je dost smutne, ze sa muselo znicit prave takymto sposobom.
ak by ju nechali odpocivat niekde bez toho, aby z nej robili atrakciu, tak by sa to nestalo...
ak si niekto mysli, ze mu pritomnost tej mumie nejako vyrazne pomohla, tak snad mu tak isto pomoze aj jej popol, pretoze ho tam udajne chcu nechat.
cize sa vlastne ziadna velka skoda nestala, ten clovek sice spravil hlupost, ale to, ze uz nemozeme dychtivo ocumovat mrtve telo, nie je ziadna tragedia.
mám doma o nej knihu, do Tepličky som dakedy chodila každý rok, mám tam rodinu, teraz už menej, ani nwm prečo, snáď tam tento rok pôjdeme, chcela som sa tam ísť pozrieť, nejak hm nevyšlo...
bol to od neho zvlastny pocin.. ale tak teraz ju aspon konecne normalne pochovaju... mna keby mali po smrti niekde takto vystavit, tak by som takehoto cloveka uvital aby ma normalne pochovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak by ju nechali odpocivat niekde bez toho, aby z nej robili atrakciu, tak by sa to nestalo...
cize sa vlastne ziadna velka skoda nestala, ten clovek sice spravil hlupost, ale to, ze uz nemozeme dychtivo ocumovat mrtve telo, nie je ziadna tragedia.
a bola som sa na ňu pozrieť...