BIRDZ ťa následne vyzýva, aby si prestal vytvárať úchylne a nemorálne diskusie. Tvoje diskusie neporušujú priamo "momentálne pravidlá" a však sú nemorálne a v r
no, gramatiku som si všimla aj ja, ale nie je to také zlé - dá sa to predýchať.. tvoje diskusie sa predýchavajú o dosť ťažšie, ten admin má pravdu, kroť sa.
na to, ze si tu tak kratko sa privelmi rozdrapujes a dovolujes si k adminom, trochu respektu by neuskodilo, navyse by ti mala hovorit nieco aj ucta k starsim (aj ked nie ovela, ale aj tak)...a porovnavat gramatiku s tvojimi diskusiami je trochu divne podla mna
treba uzivatelovi epopo pisat spravy s velkym mnozstvom gramatickych chyb, pretoze on vdaka takymto spravam straca zaujem sem chodit, co by bolo medzi ostatnymi ucastnikmi diskusii pomerne vitane
uzivatel @epopo zaklada fekalisticke diskusie o ovoniavani vlastnych hovien, sparani sa prstom vo vlastnom zadku ci o tom aky tvar ma stolica, ktoru clovek vyserie, a ano niektore taketo diskusie boli uzivatelovi @epopo vymazane....
mozno je na case, vlozit do pravidiel nove pravidlo o tom, aku mieru nechutnosti v diskusii vieme povolit a aky fetisizmus uz bude mazany.
@epopo chapem staznosti na gramaticke chyby v casopise Maslo - » www.birdz.sk/maslo/... a chapem ze admin ti vlastne neposlal osobnu spravu, ale oficialnu spravu.
Momentalne admini pisu vlastne odpovede a vlastne reakcie na to co mazu, pravdepodobne to zmenim v novom systeme, ktory sa dokoncuje a budu predvolene gramaticky spravne automatizovane a nadmieru slusne odpovede, z ktorych si admin jednym klikom vyberie a posle spravu, pricom dovod zmazania bude viac specificky a vlastne uzivatel sa dozvie menej, ale bude to gramaticky spravne.
@epopo ty prasa nechutne nedalo mi to tak som dal hladat do googlu tie tvoje napady a poviem ti ze maš guraž fuj to je jake nechutne toto mi ukazal google
a co mame citat.. nejake trapne diskusie od zaritych byflosov ??? tych si uzyvam v skole kazdy den.. tu sa chcem odreagovat takze ziadne vulgarizmy a podobne mi nevadia... ADMIN POZMEN PRAVIDLA HRY BO TO TU JE NUDA
bolo by pekne, ak by pritomnost tohto admina odpudzovala takychto mierne otravnych ludi a naopak, takito otravni ludia by zas odtialto odpudzovali dotycneho admina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a k gramatike nikdo nieje dokonali...
jáj, you made my day
Ľudia ako ty tu nemajú čo robiť!
A ak si - tak hádam to najnechutnejšie hovadské vychcané decko, aké som kedy zaregistrovala.
A majú pravdu s tým, že porovnávať niečiu gramatiku s tým tvojim fekalizmom je nemožné.
FUJ.
píše sa:
rozvíjať a nie rozvijať
takéto a nie taketo
pretože a nie prezože
*už nebudem spamovať ale nemohol som si pomôcť...
Trapas chlapče..
treba uzivatelovi epopo pisat spravy s velkym mnozstvom gramatickych chyb, pretoze on vdaka takymto spravam straca zaujem sem chodit, co by bolo medzi ostatnymi ucastnikmi diskusii pomerne vitane
a admin má pravdu
uzivatel @epopo zaklada fekalisticke diskusie o ovoniavani vlastnych hovien, sparani sa prstom vo vlastnom zadku ci o tom aky tvar ma stolica, ktoru clovek vyserie, a ano niektore taketo diskusie boli uzivatelovi @epopo vymazane....
mozno je na case, vlozit do pravidiel nove pravidlo o tom, aku mieru nechutnosti v diskusii vieme povolit a aky fetisizmus uz bude mazany.
suhlasim s tym, ze zatial take pravidlo nie je.
a chapem ze admin ti vlastne neposlal osobnu spravu, ale oficialnu spravu.
Momentalne admini pisu vlastne odpovede a vlastne reakcie na to co mazu, pravdepodobne to zmenim v novom systeme, ktory sa dokoncuje a budu predvolene gramaticky spravne automatizovane a nadmieru slusne odpovede, z ktorych si admin jednym klikom vyberie a posle spravu, pricom dovod zmazania bude viac specificky a vlastne uzivatel sa dozvie menej, ale bude to gramaticky spravne.
Akurát by mi tu chýbali diskusie @krutejfunebracky lebo bez tohto ako keby ani nebola
@24 Zasmial som sa na nazvoch
@epopo ty prasa nechutne nedalo mi to tak som dal hladat do googlu tie tvoje napady a poviem ti ze maš guraž fuj to je jake nechutne toto mi ukazal google
» www.scat.webnode.cz/...
fuj fuj fuj ma napolo len som otvoril tu stranku ,.. ty musiš byt iny humusak
"zaklada fekalisticke diskusie o ovoniavani vlastnych hovien, sparani sa prstom vo vlastnom zadku ci o tom aky tvar ma stolica, ktoru clovek vyserie"
A náhodou ja by som si rada prečítala jeho diskusie , ale vždy ich hneď niekto zmaže. >: /
A viete o tom, že aj Mozart bol fekalista a písal svojej sestre sprosté listy a kvôli tomu ho istý čas niektorí odsudzovali?!
tym som vystihol podstatu...
obzvlášť slovo ´nemorálne´ má niečo do seba
bolo by pekne, ak by pritomnost tohto admina odpudzovala takychto mierne otravnych ludi a naopak, takito otravni ludia by zas odtialto odpudzovali dotycneho admina.