ľahnem si a vravím si že ráno nebudem schopný vstať že presedím 30min na záchode a nakoniec nestihnem ani autobus a budem isť po takej zime pešo.. alebo si len predstavujem pokračovanie príbehu nejakého z mojich vymyslených svetov a pomaly zaspím
prednasam v myslienkach monology ludom, ktori ma nahnevali ale nemala som moznost im to vyjadrit...napisem si veci, ktore lutujem, poplacem si, ze ma nikto nema rad, napijem sa vody, idem na wc, potom nemenovana cinnost a potom zaspim. kedysi som sa snazila mysliet pozitivne ale moc ma to stresovala, tak som k sebe uprimna.
tiez lezim a premyslam nad vecami ktore sa nikdy nestanu a niekedy sa nahodou aj stanu tak potom nad nimi premyslam spatne ake boli super a tesim sa z toho ze sa fakt stali
@piter09 neviem ja to hram normalne na ipade ako hru. Ale malo by to byt aj na android. Mas vlastny jursky park, dekodujes dna, krmis dinosaury, staras sa o nich atd
@kolpo boze, bodaj by sa mi to niekedy stalo, aby som mala cas si utriedit myslienky, ale ja zaspim skor ako si lahnem obcas v prenesenom vyzname proste nemam cas mysliet
@trdelniiiq jaaj, lebo som to dal do googlu a vyskocila mi tam hra na fb, ale to bude asi skoro to iste
ale cez vikend si to nainstalujem na android ak je
vycerpam svoju mysel za pomoci sudoku, myslim na mile veci, pustam si na youtube steniatka, skrecky, maciatka, na prejavy lasky, pokusy o meditaciu a ked uz som velmi zufala pustim si farmar hlada zenu - to ma vzdy unudi na smrt a zaspim (a nic tam neriesia nemusis sa bat ze by ta to zaujalo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ja si poviem, že idem spať a zaspim ak nemyslím na to čo ma čaká na ďalší deň.
jak aj teraz.
ale cez vikend si to nainstalujem na android ak je
ale inak si pustím súdnu sieň a čakám, kedy zaspím niekedy si pozriem aj tri