Neviem či sa to vážne dá nazvať nočná mora, no už asi 4 roky bojujem s tymito nočnými pocitmi.. proste hneď potom ako sa mi podari zaspať sa mi prisnije niečo hrôzostrašné(neviem opísať slovami o čo ide) a viem , že sa chcem prebudiť no nejde to.. neskor
Pokiaľ môžeš tak chodievaj spávať skôr. Môže to aj len tým, že medzi večerou a spánkom prešiel príliš krátky čas. Nepi alkohol, nepozeraj horory.
Mával som od detstva podobné, potom to prestalo, zrejme ma od toho oslobodil Pán Boh. Úplne vážne si to myslím, je to logické keďže som mu začať iným lepším spôsobom veriť. Ok, už o tom radšej nepokračujem lebo zase niekomu "potvrdím" jeho názor, že som fanatik a pod.
@simona12121 musíš prestať jesť mäso, keď sa zviera zabíjatak to mäso v sebe uklada hormóny strachu, beznádeje, niekedy agresivity a u niektorých ľudí sa to môže prejavovat takto....
nocne mory su to najlepsie, co sa vam moze prihodit, pretoze vam ukazuju, ako strasne sa vas zivot moze dojebat... niet nad tu ulavu, ked sa zobudite a poviete si, ze to bol len sen. ja osobne nocne mory skoro az vyhladavam
poviem ti to na rovinu, treba si dať do poriadku svoj život, ak si neveriaca, je to o to ťažšie, lebo tvoja duša potrebuje očistiť od všetkého zla, ktoré si napáchala...
je to tvrdé konštatovanie ale kto je bez viny...
niekomu si musela veľmi ublížiť a možno aj popreklínať...
pokoj duše nadobudneš sviatosťou zmierenia-spoveďou, oľutovaním svojích hriechov a prijatím sv. príjimania tela Pánovho....
ak by si sa prejedla, pozerala horory, mala strach zo školy, bolo by to krátkodobé, ty však píšeš roky, to je už ale dlhá doba, na to aby si začala fakt robiť na sebe...
dobre si prelistuj svoj život, ak sa niekto nájde, že fakt si mu veľmi ublížila, choď za ním a odpros ho, koruna z hlavy ti určite nespadne, ti hovorím na rovinu..
ľudia si z týchto vecí robia srandu, že takáto pomoc je neúčinna, radšej žerú tabletky a nakoniec sa najdu na psychitrii a pritom stači máličko, prijať Božiu milosť ...
urob ako chceš, toto je moja rada a svedectvo z mnohých príbehov čo som prečítal v knihách...
ja mam nocne mory rad. nie je to sice vzdy prijemne v danom case, ked sa mi to sniva ale v konecnom dosledku si to na dalsi den rano a neskor uzivam. snivaju sa mi rozne strasne, absurdne veci a mam na podobny typ snov celkom slabost
Ale stávalo sa mi také že som akoby ľahol zaspal som a zničoho nič som uplne mal pocit že mi padá noha alebo čo a sa uplne zľaknem tak že sa až myknem.. ale nič žiadne obrazy proste tma akoby moje telo zaspalo ale mozog ešte vnímal a potom sa zľaknem ničoho proste nič žiaden sen a uplny preľak hneď potom čo zaspím.. to sa mi stáva väčšinou keď zaspím cez deň.
ja mám tiež občas nočné mory, len nie z hororov ani mojich hriechov, ale hriechov jedného človeka, ktorý by sa mal ísť fakt dať liečiť, len jeho problém je, že si nevie priznať chybu
Mne sa asi 2 roky vkuse snivalo, ze som niekoho zabil viac-menej v sebaobrane a potom sa cely sen tocil okolo toho ze som riesil ako sa zbavit mrtvoly, alebo zahladit stopy.
@rayennn si vážne taký prijebaný retard? cukor je základný zdroj energie, resp. sacharidy keďže cukru je viac druhov. a ako dôkaz že cukor(glukóza) je zdroj energie stačí len to že je súčasťou krvi, a dá sa aplikovať intravenózne. s chemikom nevyjebeš
@rayennn krvný cukor je okamžitý zdroj energie retard, okrem toho sa nachádza vo svaloch (150-400 gramov) a v pečeni vo forme glykogénu, ktorý sa pri nadmernej námahe štiepy na glukózu. okrem toho pomáha pri využití kreatínu a bielkovín, ale toto by športovec a kulturista mal vedieť. teraz mi sem ty takto podrobne popíš svoj argument, inak je bezpredmetný.
@oiquell a máš niaky dôkaz nejaký papier o potvrdenom výskume co si spravil? Nie, tak tu neplač a chod picovat manželke zato ze neuzila antikoncepciu vtedy, keď sa to stalo a teraz budeš musieť dať posledné drobné na plienky... Uz na teba neraagujem v tejto diskusii, načo ti dokazovať niečo co vieš len si to nechceš priznať? ........
@rayennn ahoj, neviem, či to bude jedením mäsa, keďže sa mu väčšinou vyhýbam a jem ho len zriedkavo ..
k ostatným príspevkom.. nemyslím si, že som niekomu v minulosti ublížila či už fyzicky alebo psychicky a život mám pomerne kľudný.. nemám vôbec tušenia od čoho to môže byť
@tibco28 nechcem do seba nič pchať, čo by mi samo od seba pomohlo, aj keď viem že by to bolo čisto prirodne..
skor by som si asi mala važne dať život do poriadku ako sa píše vyššie :
@georg21 ja ti to neberiem, ale musíš uznať, že ak niekomu vysvetlím, ako funguje trebárs počítač, alebo internet a niekto do toho pridá ešte niečo, čo to celé skomplikuje a je to teda zbytočné, tak je to dosť blbé, nemyslíš ?
@puco90 som do toho pridal niečo zo svojho života, a nenapísal som, že určite to bol Boží zásah, na druhej strane je mnoho vecí o ktorých som presvedčení že to je jeho zásluha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zobudím sa v noci , o tretej a zaspím asi o piatej..
Mával som od detstva podobné, potom to prestalo, zrejme ma od toho oslobodil Pán Boh. Úplne vážne si to myslím, je to logické keďže som mu začať iným lepším spôsobom veriť. Ok, už o tom radšej nepokračujem lebo zase niekomu "potvrdím" jeho názor, že som fanatik a pod.
je to tvrdé konštatovanie ale kto je bez viny...
niekomu si musela veľmi ublížiť a možno aj popreklínať...
pokoj duše nadobudneš sviatosťou zmierenia-spoveďou, oľutovaním svojích hriechov a prijatím sv. príjimania tela Pánovho....
ak by si sa prejedla, pozerala horory, mala strach zo školy, bolo by to krátkodobé, ty však píšeš roky, to je už ale dlhá doba, na to aby si začala fakt robiť na sebe...
dobre si prelistuj svoj život, ak sa niekto nájde, že fakt si mu veľmi ublížila, choď za ním a odpros ho, koruna z hlavy ti určite nespadne, ti hovorím na rovinu..
ľudia si z týchto vecí robia srandu, že takáto pomoc je neúčinna, radšej žerú tabletky a nakoniec sa najdu na psychitrii a pritom stači máličko, prijať Božiu milosť ...
urob ako chceš, toto je moja rada a svedectvo z mnohých príbehov čo som prečítal v knihách...
k téme, vraj keď si dáme do poriadku život, nočné mory by mali skončiť :ehm:
ale inac ja neviem preco, ale ked sa mi sniva nocna mora, tak je to VZDY v dome (na dedine u babky), kde som byvala do svojich 12tich rokov..
nebolo to náhodou tým, že si jednoducho vyrástol ?
k ostatným príspevkom.. nemyslím si, že som niekomu v minulosti ublížila či už fyzicky alebo psychicky a život mám pomerne kľudný.. nemám vôbec tušenia od čoho to môže byť
skor by som si asi mala važne dať život do poriadku ako sa píše vyššie :