Ľudia, neviete ako je to s nocovaním v Tatrách? Nemyslím nocovanie v chate alebo v hoteli, ale nocovanie pod holým nebom. Zoberiem spacák, karimatku(nie stan-viem že stanovať na tam nesmie)a chcel by som prenocovať napr. na Hincovom plese. Je to povolené?
Povolené to nie je nikde v chránených oblastiach. Skôr keby si bol niekde zalezený, kde ťa málokto uvidí - tak to robia horolezci a turisti na dlhších trasách.
@heywhatsup Vidieť by ma moc nemuseli lebo oheň neplánujem rozkladať čo je asi samozrejmosť keď niekto niečo takéto ide robiť. Lebo chcem si vyjsť mimo svetelného znečistenia a spraviť zopár fotiek nočnej oblohy. A po tme to nie je veľmi príjemné schádzať čiže by som musel do rána vydržať.
No tak kde je problém. Nie je to povolené, ale zároveň máš možnosť sa vyhovoriť takým spôsobom že ti nehrozí nič. Príde fotrík domov, a spýtam sa ho ako on prespával v Tatrách keď išiel liezť, potom ti napíšem TS
Presne tak, ako píšu vyššie ( @5@6 ) .. Tatko tiež, keď chodil ešte liezť na skaly, a potrebovali skoro ráno ísť, tak sa len hodili niekde za skalu kde ich nebolo vidno, a mali vybavené. Navyše v závetrí, takže im bolo fajne teplo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov