asi cca pred 3 mesiacmi sme boli z kamosmi vonku a ze podme vyliezt na strom a ze ok tak som isiel prvy a ked som sa tak prevesil nohou cez konar a pokusil vysvihnut tak ma kamos potiahol za nohu lebo si chcel pomoct aby sa mu lepsie liezlo a potom
skus ist zas na ten isty strom, ale teraz sa s kamosmi dohodnite tak, ze cielom bude, aby si bol na strome len ty. takze nepojdu za tebou a naopak - dufajme, ze budu trosku napomocni a tu nohu ti tentokrat potlacia, aby sa ti lahsie slo.
@matus ty truľo ten pravopis sa nauč koneče v slovesach sa opýtaj čo robili? rontgenovali ! išli !
ale k problému, a to pri frajeke ako budeš trtkať, keď budeš mať koleno neohybné a bolestivé, stane sa z teba bukvica a chalani ťa budu fajčiť, lebo budeš musiať len ležať, tak chytruško na pohotovosť aj dneska je tam málo ľudí a hajde na sálu a mala operejšn to spravíííí, chapiš to???.......filip
@matus123 Plánuješ viesť pasívny život? Potom tam nechoď. Nejde o to či sa ti chce alebo nie ale fakt to pomôže potrebuješ to pomaly rozcvičovať a liečiť. Už z mikrotrhlinky na šľache neskôr komplikujú život nie to natrhnutie. Nepodceňuje liečbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kokos jasne, ze ku doktorke musis ist
ale k problému, a to pri frajeke ako budeš trtkať, keď budeš mať koleno neohybné a bolestivé, stane sa z teba bukvica a chalani ťa budu fajčiť, lebo budeš musiať len ležať, tak chytruško na pohotovosť aj dneska je tam málo ľudí a hajde na sálu a mala operejšn to spravíííí, chapiš to???.......filip
filip
1.zober si stredne velku knihu
2.klepni si po tom kolene.
boli?
3.tak si klepni este zoparkrat a potom si uvedom, ze ked nieco boli, tak s tym NEBEZIM na net, ale ZA DOKTOROM..
PS: plati i v pripade, ze neboli, ale neplni svoju funkciu!! my ti tu urcite pomozeme..