Momentálne som chorá takže v žiadnom prípade. Ale zvačša rada ležím tak,že mám jednu nohu pod paplónom a druhú na nom.Viem,vyzerá to trochu úchylne ale fakt sa tak skvele leží..
Keď mi je teplo, tak to väčšinou regulujem tým, že vystrčím jednu nohu spod paplóna. Ale milujem, keď mi ruka trčí z postele... A najradšej mám, keď si ju rovno môžem vopchať pod posteľ... Neviem prečo...
neviem ako je to ked spim..aler nezaspim ak mi trci co len kusok tela(okrem hlavy) a ked mi trci noha s pod paplona tak mam paranoju ze ma za nu niečo chyti..... je to nerpijemny pocit
a v lete ked je teplo a nemozem byt poriadne zakryta tak si zakrytu atmosferu navodzujem tým ze si omotam cely palon okolo krku.......... ale to uz so mtrosku odbocila od temy....
ked som bola mala bala som sa strasidiel preto som si vzdy perinu tak podstrcila pod nohy aby ma nemohli tie obludy chytit za nohy apotom som sa celu noc nepohla..ale vobec rano som sa vzdy zobudila leziac na chrbte ako som zaspala a tie nohy mi zostali dodnes nedokazal by som zaspat s pocitom ze spodpostele moze vyliezt prisera a chytit na za clenky nohy vzdy por perinkou
neviem nezobudzam sa v noci s pocitom chorobneho strachu z moznosti nakazenia mojich noh zahadnymi mikrobmi ak nebudu cele zababusene do paplona...taqze to neskumam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A nie netrciami.
nie nevadí
a v lete ked je teplo a nemozem byt poriadne zakryta tak si zakrytu atmosferu navodzujem tým ze si omotam cely palon okolo krku.......... ale to uz so mtrosku odbocila od temy....
takze noha nemoze vytrcat skratka
ale zasmiala som sa že nad čím sa niekto zamýšľa
v zime netrcia, som cela zababusenaaaa....a v lete musia byt vystrcene