Nokia PC suite, možete mi niekto vysvetliť prečo ?
už mi to lezie na nervy snažím sa jak hus hodinu aktualizovať ten sprostý symbian a toto mi furt vypíše vymazala som si najvačšie súbory a snažila sa všetko nastaviť tak aby s
kazdopadne, nie je pamat ako pamat. este sa tym moze mysliet ram-ka, teda jednoducho tvoj mobil je prepracovany a nema miesto do svojich procesov strkat este aj PC suite. mne sa bezne stavalo na mojej c6-00 ze mi pisala ze pamat je plna a odmietala hocico spustit, aj ked som mala vsetko zatvorene. samozrejme nebola to pamat telefonu ani sim karty, boli to procesy vo bezali v pozadi a namahali mobil.
@nemammeno ja ti neviem povedat co spravit.. pc suite som nepouzivala ani nepamatam, proste som mobil pouzivala len ako USB a tak som do neho strkala mp3ky a appky som si rovno stiahla z netu cez wifi
@nemammeno jak mozes povedat ze nokia je najhorsia? keby si tusila ake problemy mozes mat s androidom tak by si velice rychlo stichla a konkretne ta tvoja C5-03 ma prvy dotykovy symbian ktory neni az taky dobry ako ten v sucasnosti...
btw nejde ti to preto ze mas malo miesto na disku C...bud tam mas nainstalovane zbytocnosti, alebo tam mas nejake prijate subory cez BT (tie sa ukladaju medzi sms a tiez zaberaju slusne vela miesta) alebo mas plnu cache prehliadaca, ak chodis na net...
a toto vsetko neni sposobene tym ze by ten telefon bol zly ale tym ze s tym nevies robit..
@kosmiklove s tým telefonom som mala problémy aj predtým tak mi porad kde približne možem tie cache prehliadača vymazať? kedže nikto v mojom okolí nie je ochotný mi s tým pomocť tak si musím vystačiť sama a čo sa týka aplikácií žiadne tam nemám síce internet využívam alebo čo vlastne možem vymazať.. achh ukazuje mi aby som vymazala tie dáta z telefonu
@kosmiklove , @hoperpohroma , @piter09 dakujem vám všetkým za rady nejako som na to prišla už tam je aj lepší prehliadač tak sa teším, idem otvárať šampus že to konečne ide!!!! yes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kazdopadne, nie je pamat ako pamat. este sa tym moze mysliet ram-ka, teda jednoducho tvoj mobil je prepracovany a nema miesto do svojich procesov strkat este aj PC suite. mne sa bezne stavalo na mojej c6-00 ze mi pisala ze pamat je plna a odmietala hocico spustit, aj ked som mala vsetko zatvorene. samozrejme nebola to pamat telefonu ani sim karty, boli to procesy vo bezali v pozadi a namahali mobil.
btw nejde ti to preto ze mas malo miesto na disku C...bud tam mas nainstalovane zbytocnosti, alebo tam mas nejake prijate subory cez BT (tie sa ukladaju medzi sms a tiez zaberaju slusne vela miesta) alebo mas plnu cache prehliadaca, ak chodis na net...
a toto vsetko neni sposobene tym ze by ten telefon bol zly ale tym ze s tym nevies robit..