Zdrzim sa tamtoho hlasovania ale inak: Biele vino, dobre polosuche najlepsie, Domace palene hruska, marhula.. Vodka kvalitna: finlandia, absolutka (F cranberrie je paradna) Pivo staropramen alebo plzen, Whisky s ladom Jhonny Walker, Fernet citrus jedine s vodkou a jablkovym dzusom, Absinth paleny, alebo s vodkou a citronovou stavou... Staci?
@9@10 ale v potravinach,predajniach je v regaloch ulozene martini medzi vinami a je to zevraj vino,vyraba sa z hrozna ale s vacsim podielom cukru ci co...tak mi to vravela kamaratka nedavno
samozrejme ze viac alkoholu ako nealka treba do drinku,mam radsej ked citim ze naozaj pijem alkohol...tie ostatne nealka,dzusi,sirupy co sa pridavaju atd su tam aby to aj tak trosku brzdilo a mohla som toho vypit viacej jak nejaky obycajny alkohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potom samozrejme miesane drinky,ale urcite s vacsim podielom alkoholu ako len to poldeci co si napisal Swimmingpool naj!
samozrejme ze viac alkoholu ako nealka treba do drinku,mam radsej ked citim ze naozaj pijem alkohol...tie ostatne nealka,dzusi,sirupy co sa pridavaju atd su tam aby to aj tak trosku brzdilo a mohla som toho vypit viacej jak nejaky obycajny alkohol