Mas miesta alebo vône a podobne, pri ktorých si vzdy spomenieš na zazitky s bývalými partnermi? Alebo miesta na ktoré ste sa po rozchode ani neodvážili a netrufate si
Miesta samozrejme ze ano. Stale sa na niektorych citim neprijemne, ked mam tade prejst ? ale teda neni nic, comu by som sa vedome vyhybala… no dobre, toto jedno, co ma prve napadlo, je take, ze radsej idem po druhej strane cesty ?
A vone, neviem, vonu si neviem v mysli teraz takto predstavit, ale ak by som nieco take vyrazne v suvislosti s niekym zacitila, tak si pravdepodobne spomeniem.
Miesta, vône, hudbu... Tvrdil, že teraz tie miesta preňho nie sú ničím výnimočné a len prázdne, ale keď ja popri nich prechádzam, tak sa mi všetky spomienky vracajú a prehrávam si útržky rozhovorov.
Ja si nepamätám vôbec nič jedna z mojich super schopnosti je, že keď veľmi chcem, dokážem si niektorých ľudí úplne vymazať z hlavy tak, ako keby sa to nikdy nestalo napriek tomu, že to bol celkom dlhý vzťah, nie je teraz nič, čo by mi ho len tak pripomenulo,ani vône, ani miesta, nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A vone, neviem, vonu si neviem v mysli teraz takto predstavit, ale ak by som nieco take vyrazne v suvislosti s niekym zacitila, tak si pravdepodobne spomeniem.
Ale nie, to sa len tak hovorí...
A hej, mám veľa týchto 'vecí', pri ktorých si spomeniem..