tak vonku spravidla stretnete prerastene detiska, co nemaju co robit od dobroty, ale aj ti normalni chodia obcas na kavu ci pohar vinka... alebo sa prejst po obchodnom centre napriklad... ale je urcite tazsie takych ludi stretnut alebo lepsie povedane, zoznamit sa s nimi.
Podľa mojej skúsenosti sú tí najnormálnejší ľudia práve tí "nenormálni" .. A ja ti neviem, ja som dosť veľa fajn ľudí spoznala len tak vonku alebo len tak hocikde..aj keď uznávam, že zväčša to bolo skrz nejakého spoločného známeho, ale nielen
Ale tak ono to závisí aj od definície toho, čo to "von" vlastne znamená..
@madtwatterphd tak ist do posilky alebo si ist napr. zabehat sa pokial viem neberie ako "ist von"... ist von znamena ist sa zabavit s kamosmi, do ulic, do baru a pod.
@tichyrok no neviem, ale mna ked niekto zavola "von", tak je mi jasne, ze sa bud ideme prejst alebo sadnut na kavu/kofolu alebo do obchodneho centra napr. aj do kina - to sa uz dohodneme potom, ale urcite nejdeme do posilky. ked ma niekto chce zavolat do posilky, tak ma zavola do posilky a nenazve to, ze "ideme von". uprimne nechapem, ako toto niekomu nemoze byt jasne.
@tichyrok@madtwatterphd
"ist von" je bezne slovne spojenie zname aj v zahranici (napr. going out) pre cinnost predstavujucu opustenie domu za ucelom pasivneho oddychu... ako som spominala prechadzka, preliezky, kino, bar, obchodne domy, koncert... aj moja 5 rocna sestra rozumie, co je to "ist von".
Ja sedím vlastne furt doma a také veci nad ktorými uvažujem zo mňa robia skôr šialeného vedca než normálneho človeka.. + normálneho človeka myslím takého akého si ja normálneho predstavujem aby mi tu nikto nepísal "@XX definuj normalneho človeka" yop?
No v prvom rade by pisatel aspon nadpis mohol napisat bez chyby a zopakovat si nominativ mnozneho cisla.
Správne je: Normálni ľudia
Nesprávne je : Normálny ľudia
Správne je : Normálny človek
@kutty7 spojenie "ist von" nema jeden konkretny vyznam vzdy zavisi od kontextu o ktorom sa bavime. Napriklad ist von penisom z vaginy, alebo ist von na dvor.
co je to von ? lebo kazdy clovek si obcas niekam vyjde ci uz na kavu abo na nejaku akciu ale zas tulanie sa po vonku to stretnes akurat tak takych ludi co nemaju co robit a nevedia co so sebou -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
2. kde je "von"
Ale tak ono to závisí aj od definície toho, čo to "von" vlastne znamená..
A teda podľa mňa normálni ľudia robia aj iné veci ako sedia v práci, v škole a doma.
ist von (PRE MNA) znamena opustit svoj dom a jednoducho ist von.
"ist von" je bezne slovne spojenie zname aj v zahranici (napr. going out) pre cinnost predstavujucu opustenie domu za ucelom pasivneho oddychu... ako som spominala prechadzka, preliezky, kino, bar, obchodne domy, koncert... aj moja 5 rocna sestra rozumie, co je to "ist von".
Tým že si to uvedomuješ vlastne dokazuješ že si normálna -viď Hlava XXII
Správne je: Normálni ľudia
Nesprávne je : Normálny ľudia
Správne je : Normálny človek
atď., takže taketo forum nehlasujem
@kutty7 spojenie "ist von" nema jeden konkretny vyznam vzdy zavisi od kontextu o ktorom sa bavime. Napriklad ist von penisom z vaginy, alebo ist von na dvor.
čo je prirodzené.
ale akoze ma tato otazka nieco do seba len sa na nu neda odpovedat