mám nos typický pre náš rod rtoška väčší taký toboganikový, ked sa usmejem vyzeram jak čarodejnica ale komplexi z neho nemám mohla som dopadnúť aj horšie
čo ja viem, mohol by byť naspodu trošička užší ale celkovo je fajn, taký malý, trochu dohora. len sa mi urobil taký maličký hrbolček na chrbte nosa, ten tam nechcem
mám veľký nos - ale z láskou ho nazývam aristokratický taliansky.... sú chvíle, kedy by som si ho najradšej odhryzla - ale asi som si už naň zvykla, je mojím poznávacím znamením a robí ma výnimočnou
ani neviem .... z profilu vyzeram jak kkt to viem ale spredu je to take 50/50.... cosi by som zmenil ale zaroven no.... nie je ten xicht co vidim v zrkadle uplne mimo moj vkus ..... drsnejsie rysy dopracke oci a nos tam kde patri..... takze som relativne spokojny clovek
ako stvorené pre mňa ja sem fotku uploadovať nebudem, lebo môj zlomený nos je vyditeľne zlomený z 5-tich kilometrov keď budem mať 18, musím ísť na plastiku, aj keď nechcem...
škoda že nemám teraz noťas tam mám také dobré s mojím frnákom.. ja s profilu vyzerám ako mimozemštan.. kedysi mi ešte kamoška povedala že mám velký nos, aj foter mi to hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ale pocula som, ze ho mam ako Taub z Housa..
A ešte túto.
ale môj nos je proste originál......
tu je to fajn vidiet
je veľký, problémový a mám na ňom riadnu jazvu po kniahni
Ale tak..Videla som oveľa horšie.
A @diduska125 aj ty sa zapoj
aký je.. taký je .. nejak extra ma to netrápi