Nosim taku tenku platenu v kabelke ked idem niekam kde je potencial ze by som mohla nieco kupit a inak na nakup potravin pevnejsie platene a take tie “tvrde plastove” obyc igelitky asi ani doma nemam
Do obchodu do potravín sme často také brali, ked sme nezabudli, ale cez koronu sme si zvykli na tie platené a také pevnejšie, ale tiež možno tam majú tesco znak, neriešim nejako, co na nich je napísané, hlavne aby splnili účel.. A inde ako do obchodu "igelitky" nenosím
Vždy si z domu zoberiem nejakú igelitku čo už máme dlho a keď idem napr do tesca tak ju použijem aj ako kabelku. Peňaženku a mobil dám do tej igelitky a idem na nákup
pouzivam igelitky na zabalenie potravin. Nasledne ich davam do ruksaka. Nevedela by som davat veci do ruksaka bez nich, lebo by som sa bala, ze sa mi pospini ale pouzivam stale tie iste, nekupujem si nove, nosim si tie, co uz doma mame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov