nenosím, stačí mi že musim nosiť električenku a stále ju zabúdam neberiem to za dôležitú vec, len raz v živote som ho potreboval keď chceli v škole jeho číslo
jasne ze to je proti prirode ! priroda nam dala aj zeny ! a dala nam ich na to aby sme sa rozmnozovali,keby nam dala len chlapov tak ani jeden tu nejsme
@dakkon 150m a ak nevie tvoju dotoznost dosvecit iny clovek na blizku
a nosim OP zo sebou vzdy ved aj zdravotnu kartu
a ja neviem ako je vo zvyku inde ale mna kontroluju policajti aspon raz za dva mesiace a chcu vidiet OP takze mozno len blbe stastie na nich alebo nahoda
Nenosenie občianského preukazu je priestupok, ale nie len kvôli tomu ho treba nosiť. Človek nikdy nevie, čo sa môže stať. Si predstavte, že vás prejde auto, alebo sa vám niečo stane. Ako budú zistovať vašu totožnosť ?
ked idem vonku tak vzdy a vsade spolu z celou penazenkou kde mam este ine doklady a neni ich malo . z penazenky mam inu buxnu a pritom mi to neda az taku velku namahu si ju zobrat vsade zo sebou. a je dobre ked vzdy mozes dokazat svoju identitu.
Kedze ze mam novy ten euro obciansky ta ho nosim stale v penazenke, spolu s cipkou na bus, karticku poistenca, kartickou na obed a do kniznice. A tu penazenku nosim vacsinou so sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
OnT: Nosim odkedy mi policajti vyhrozovali pokutov za nenosenie ID. Mam asi 7 papierov za to na polici a keby ma chytia este raz tak si "zarobim"
a nosim OP zo sebou vzdy ved aj zdravotnu kartu
a ja neviem ako je vo zvyku inde ale mna kontroluju policajti aspon raz za dva mesiace a chcu vidiet OP takze mozno len blbe stastie na nich alebo nahoda
tod vso
Ale inak ho pri sebe nosím často
A tatko povedal, že ho jednoducho musím nosiť všade so sebou, lebo keby som sa náhodou stratila, tak by ma podľa občianky vedeli vrátiť domov
jááj no a v nočných hodinách